Marijana Mateus: Svi su nevažni posle Lotara

14
Dizajnerka Marijana Mateus priznaje kako posle razvoda od nekadašnje fudbalske zvezde Lotara Mateus nijedan muškarac nije uspeo da osvoji njeno srce i da zato još ne želi da otkrije ime muškarca koji joj se trenutno udvara
foto: Naike Bokan
foto: Naike Bokan

Modna dizajnerka Marijana Mateus (39) provela je nezaboravan odmor u Sen Tropeu, a potom i u letovalištu Hempton, u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je upoznala slavnu holivudsku glumicu Gvinet Paltrou. Bivša supruga nekadašnjeg fudbalskog asa Lotara Mateusa i poznatog biznismena Miodraga Kostića uživala je na mondenskim destinacijama po sedam dana prikupljajući snagu za nove radne pobede. Marijani su društvo pravile njene prijateljice iz Frankfurta i Ženeve, ali i misteriozni muškarac s kojim za sada neguje blizak kontakt, budući da i dalje ističe kako nije u ozbiljnoj vezi i da je otvorena za nova poznanstva.

- Želim da sačuvam za sebe muškarca s kojom sam trenutno jer je još rano za pokazivanje. Da se pojavila prava osoba za mene, sigurno bih ga pokazala prvo svojoj deci, a potom i medijima. Ne bih mogla da formulišem da sam u vezi jer za mene to znači da živiš i provodiš vreme s nekim, a ne da se vidimo dva ili tri puta mesečno. Tako mi trenutno odgovara. S druge strane, smeta mi povezivanje sa raznim ličnostima jer mi se čini da im dajem veću reklamu nego oni meni, pošto me niko, recimo, nije povezao sa Bredom Pitom – šali se Marijana koju su tabloidi nedavno doveli u vezi sa vlasnikom Univerziteta Megatrend Mićom Jovanovićem,.

- Mića je moj prijatelj koji je uz to veren i pred venčanjem, tako da je svako povezivanje s njim besmisleno. Za četiri godine koliko nisam sa Lotarom, niko važan nije se pojavio da bih ga javno predstavila. Uživam u svojoj slobodi i nisam spremna da se vežem. Trenutno su mi posao i deca prioriteti, dok je emotivni život na drugom mestu – kaže Marijana, koja će najveći deo svog vremena ubuduće provoditi u Londonu.

- Sve u životu radim po sopstvenim nahođenjima, a ko ne može da uđe na moj brod i zaplovi sa mnom, treba da ostane sa strane. Kada je reč o ljubavnom životu, još se tražim i od septembra ću mnogo vremena provoditi u Londonu, gde se moja deca školuju. Planiram da magistriram modni dizajn i želim da spojim umetnost, dizajn, tehnike rada i sledeći cilj mi je revija kao magistarski rad – priča dizajnerka koja će 20. septembra održati reviju u Pozorištu na Terazijama, a sedam dana kasnije organizovati i veliku rođendansku proslavu u Budimpešti na kojoj će okupiti sve njoj drage ljude.

- Revija će nositi naziv Crno-beli svet glamura. Biće to korak ispred svega što sam do sada uradila, a više od petsto ljudi biće ugošćeno na njoj – ističe Marijana.

Nikola Rumenić

makonda-tracker