simpatično

MISLIO JE DA HOĆE SAMO DA SE SLIKAJU: Milošu Bikoviću komšije priredile iznenađenje za pamćenje

0

Jedan od najpopularnijih mlađih glumaca u našoj zemlji doživeo je prelepo iznenađenje

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Miloš Biković rešio je da se izoluje iz grada i odmori od poslovnih obaveza na seoskom imanju koje je udaljeno nekoliko sati vožnje od Beograda.

 

Glumac tamo boravi i zbog građevinskih radova, a nije prošao nezapaženo kada je komšiluk u pitanju, pa je za Blic podelio na kakve je reakcije naišao zbog kojih je neizmerno iznenađen.

 


Iako je mislio da će, kada celo selo sazna da boravi u njihovom komšiluku, dolaziti da ga vide i možda se slikaju, desilo se nešto sasvim obrnuto — komšije mu samoinicijativno i svakodnevno pomažu.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Ovde celo selo zna da sam došao pošto su u toku građevinski radovi. Onda su svi krenuli da dolaze i bilo je njih koji su želeli da se slikaju, ja sam odmah pomislio jao vidi ovaj sindrom igra mečka. Međutim, onda su drugi dan došli da mi pomognu i ja sam mislio okej biće im zanimljivo dan-dva. Međutim, evo, tako dođu komšije i njihova deca, momci od 15 i 11 godina i rade sa mnom po ceo dan. Pre neki dan sam došao kasnije, oni su od 11 ujutru prebacivali neki crep do 15 časova. Jedan tako potpuno neočekivan sled. Onda kad vidim da oni nisu taj dan, recimo, sedeli na telefonima i društvenim mrežama, bude ti lepo i drago da ima takve dece — rekao je on.

 

 

makonda-tracker