Ana i Vladan Mitić: Prva žurka našeg princa

0
Mada su se voditeljka Ana Mitić i njen muž Vladan potrudili da svom sinu Strahinji za rođendan priušte pravu dečju zabavu, dečije slavlje na kraju je preraslo u nezaboravku žurku na kojoj su se i sami dobro proveli
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Šarmantna voditeljka Vesti na TV Prva Ana Mitić (32) i njen suprug, direktor KCN televizije Vladan Mitić (35) proslavili su prvi rođendan svog sina Strahinje, koji je im život učinio čarobnim od trenutka kada je došao na svet 18. avgusta prošle godine. Srećni par je slavlje za malenog Strahinju upriličio u restoranu Čukarički san, a slavljenik se odlično proveo u društvu svoje porodice i drugara. Po želji preslatkog mališana prostor je bio ispunjen balonima, a nakon svečanog ručka usledilo je i duvanje svećica na torti u obliku tramvaja, jednoj od Strahinjinih omiljenih igračaka.

- Strahinjina prva rođendanska žurka protekla je baš onako kako smo planirali, a možda čak i malo bolje. Okupili smo rodbinu i drage prijatelje i sa njima podelili taj divan dan. Uživali smo u krugu najbližih ljudi, a slavljenik je bio presrećan, igrao se sa drugarima i uživao u pažnji. Očekivali smo da će proslava našeg sina proteći uz prijatan ručak i tihu muziku, ali nas je ponela atmosfera i rođendan se pretvorio u veoma veselu žurku – kaže ponosna mama i ne krije da je njen mali princ oduševljen poklonima koje je dobio. 



- Uvek, pa tako i za njegov divni dan, Strahinji sam poželela da bude zdrav, srećan, nasmejan i da dugo živi. Kad god izađemo u šetnju, ne mogu da odolim preslatkim stvarčicama i kupim mu po neku sitnicu, pa skoro svakodnevno dobija poklone, a tako je bilo i za rođendan. On je još mali pa ne ume da nam kaže šta bi voleo, a kako znamo da obožava balone, priuštili smo mu ih mnogo u restoranu, a najviše je bilo onih u belim i plavim nijansama. Kao i svako dete veoma voli poklone, a naročito igračke. Za rođendan je dobio mnogo najrazličitijih poklona tako da svakoga dana otvaramo po jedan i radujemo se zajedno – govori lepa voditeljka informativnog programa, koja ne krije da živi najlepši period u životu.

- U poslednih godinu dana stvari su se promenile na bolje. Naš sin je porastao, više nije beba, nego pravi dečko a ja sam svakoga dana sve srećnija i ponosnija mama. Od kada sam se vratila na posao, uspela sam da se odlično organizujem, pa uz podršku supruga i pomoć dadilje Mime uspevam da uskladim sve obaveze, a Strahinja ne oseća mamino odsustvo – ističe Ana i otkriva da mašta o velikoj porodici.

- Svakako bih volela da imam još dece i da Strahinja dobije brata ili sestru. I Vladan i ja imamo braću i divno je kada znate da uvek imate nekoga na koga možete da se oslonite. Ne razmišljam o tome da li bih više volela da drugo dete bude dečak ili devojčica, ali bilo bi lepo da imam i sina i ćerku – zaključuje voditeljka.

Danilo Mašojević

makonda-tracker