tuga

GODINU DANA NAKON SMRTI SINA, IGORA PERVIĆA: Primabalerina Lidija Pilipenko nas je napustila u 82. godini!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

realno

03-07-2020 22:30h
Njena posvećenost baletskoj umetnosti bila je nesvakidašnja, iskrena......
tako da nije imala dovoljno vremena koje bi posvetila vaspitavanju sina...

možda

04-07-2020 06:04h
@realno
.... je bila dobra balerina ali je omanula kao roditelj. Umetnici ne bi trebali da imaju decu ako ne umeju, ili neće, njima da se bave.

pa

04-07-2020 13:56h
@realno
realno sta to tebe briga?

LJiljana

04-07-2020 15:00h
@možda
Ne sudite,da vam se ne bi sudilo! Svaki normalan roditelj želi najbolje za svoje dete,ali,u prevelikoj želji,mnogi pogreše. Put do pakla je popločan dobrim namerama! RIP

šta kažu Konj i Tupavčevićka

04-07-2020 06:01h
Jel' i ona umrla od korone ili ipak od starosti, u 82.god?

Ти си Коњ

06-07-2020 17:09h
@šta kažu Konj i Tupavčevićka
Кад можеш на оваквој вести да вређаш друге вероватно много паметније од тебе.
Лака јој земља, тужно је што је доживела такав ужас да сахрани сина.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: