svako na svoju stranu

LJUBAV KOJA JOJ JE NANELA MNOGO TUGE: Romana je ludo volela Fotosa Pitađisa, ali je on na kraju dobio dete sa drugom!

4

Čovek koji je obeležio jedan deo života

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Romana Panić našla se u centru pažnje od trenutka kada je uhapšena u Australiji zbog pljački bankomata koje je organizoala sa emotivnim partnerom Filipom Mrkajićem.

 

Dragan Brajović Braja, povodom hapšenja prijateljice izjavio kako izgleda kada se njegova drugarica zaljubi:

 

"Romana Panić je dobar čovek, iskren prijatelj, ali kako sam joj oduvek govorio "glupo žensko", jer izbor muškaraca joj je bio blagoužasan oduvek. Dosta joj je njene muke, ne osuđujte ženu koju ne znate." - napisao je kompozitor na svom zvaničnom „Tviter“ nalogu. Međutim, kako je završena najveća Romanina ljubav zbog koje je doživela ogromno razočaranje.

 

U njenom životu moglo bi se reći da je imala dve velike ljubavi, prvu Sašu Radojčića sa kojim je bila u perodu od svoje dvadesete do tridesete godine. Posle nekoliko meseci upoznaje kiparskog advokata Fotosa Pitađisa, a on je veoma brzo osvojio Romanino srce. Ali i medijski prostor.

 

foto: Damir Dervišagić

Tako su brojni mediji već posle šest meseci zabavljanja imali prilike da ga vide kako zajedno sa njom sedi na konferenciji za novinare gde se predstavljao kao izvršni producent, a povod događaja je bilo predstavljanje dve nove pesme.Ubrzo je numera koju je predstavila „Još te koštam“ postala veliki hit. I sve je izgledalo kao iz bajke, prvih osam meseci veze kleli su se na večnu ljubav, u javnosti su se svuda pojavljivali zajedno, a onda je jedan odlazak na Kipar promenio sve. I veza je preko noći postala turbulentna.

 

Odigralo se sve kao na filmu. Kako je svog dragog želela da iznenadi i ne kažemu da dolazi, Romana je spakovala kofere i uputila se 1450 kilomentara do Fotosa. Kada je sletela na aerodrom, taksijem je došla do kuće, a onda mu je zakucala na vrata. Vidno iznenađen je otvorio vrata, a onda joj je saopštio da ne može da uđe unutra, a Romana je posle brojnih pokušaja shvatila da ne može da uđe u stan kod svog dečka, te da će joj društvo praviti prazan krevet u obližnjem hotelu gde je otišla da prenoći. Međutim, istina je bila potpuno drugačija, jer se u njegovoj sobi nalazila voditeljka Jovana Simić sa kojom je Fotos neko vreme bio u emotivnoj vezi.

 

 

 

 

 

makonda-tracker