nije mu jasno kako se zarazio

PEVAČICA U TRUDNOĆI IMA NOVE BRIGE: Verenik Ane Sević zaražen virusom korona, evo kako se Lorena i ona štite

2

Iako je bila veoma pažljiva zbog straha od virusa, on joj se ušunjao u dom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Verenik Ane Sević Daniel Nedeljković pre pet dana je saznao da ima koronavirus i od tad je u izolaciji. On boravi u odvojenim prostorijama u stanu u kojem živi i pevačica sa ćerkom Lorenom. Ana brine o zaraženom izabraniku, sprema mu hranu i ostavlja ispred vrata sobe, tako da nisu u direktnom kontaktu.


Tačno je da imam koronu, ali se dobro osećam. Odlične su mi analize krvi i urina. Dosta je nas koji nismo ni znali da imamo virus i da smo prenosioci, pa smo možda tako preneli na druge — kaže Daniel na početku razgovora za Informer i nastavlja:

 

Posumnjao sam na koronu kada je počeo da mi curi nos. Golicalo me je u grlu i sve je delovalo kao da je obična prehlada. Uradio sam test i pokazao je da sam pozitivan. Znam da mnogi ljudi imaju visoku temperaturu i završe u bolnici, ali ja sam imao sreće. Kod kuće primam infuziju i uzimam vitamine. Krajem nedelje treba ponovo da se testiram i nadam se dobrim rezultatima.

 


Bez obzira na to što je Nedeljković zaražen, njegova trudna verenica Ana Sević i njena ćerka Lorena iz braka sa pevačem Darkom Lazićem nisu zakačile virus.

 

Obe su se odmah testirale i stigli su im rezultati. Srećom, i Ana i Lorena su negativne. Mi smo svi u istom stanu, ali sam ja odvojen, tako da smo propisno razdvojeni. Nemamo nikakav kontakt iako smo pod istim krovom. Ana mi sprema hranu, donese do vrata i tu ostavi —- objašnjava biznismen.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

Izabranik folk pevačice ističe da nema ideju ni gde, ni kako se zarazio.

 

Uopšte mi nije jasno kako sam dobio koronu. Skoro nigde se nisam kretao, baš zato što je Ana trudna, pa nisam želeo da rizikujemo. U poslednjih nekoliko meseci bio sam samo dvaput u restoranu, moguće je da sam od konobara pokupio virus. Moj savet svima je da nigde ne idu bez maske jer ovaj virus napada i mlade. Moramo svi da se čuvamo i da brinemo o svom zdravlju jer je ono najbitnije — poručuje Nedeljković.

 

 

makonda-tracker