iza rešetaka

ROMANA ĆE ROBIJATI U SKROMNOJ ĆELIJI: Evo kakvi su USLOVI i kako izgleda zatvor u kom će pevačica izdržavati KAZNU!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Lopurda

30-06-2020 00:38h
Pada mi na pamet ona sportiskinja koja se kasnije odala kriminalu, pljackala po svetu sa Pink Panterima, sedela u buvari u Grckoj cini mi se vise pita. Bezala od policije, bezala iz zatvora, jos krala... Ona nije pljackala automate, ona je upadala u zlatare kolima, razbijala sve pred sobom i grabila sta se ugrabiti moze.
Ona je dozivela da je se intervjuise po srpskim medijima, provalila je neku Kristijan Min Hauzen pricu kako je njena pljacka zapravo akt patriotizma. Slusala sam nekoliko njenih intervjua, jedva sam prezivela onoliko pro/ravanje. Ono sto je mene frpairalo je cinjenica da se takva osoba uopste intervjuise i promovise, i drugo komentari gledalaca koji su bili mahom pozitivni. Price o njenim lopovskim avanturama, o kojima je pricala kao da je presisala Holivuda, masa je gutala bez masla.
E pa Romana je isto lopov. Mozda nije sociopata i grandiozni narcis kao pink panterusa, ali je ipak ISTO samo lopov. Romana se pljuje i sutira petom niza stranu, a pink panterusa je bila pametna, sxi, harizmaticna (omg lopov pa harizmatican!!), ma svasta su joj nakarikali.

gost

30-06-2020 07:03h
Sve super, to jei trazila, krov nad glavom, i jos vise, sigurnija ce biti, nego u onom stanu za koji se zaduzila od lihvera, sveedno meni nije jasno, da li je moguce da to uradi sto je uradila.

are

01-07-2020 08:37h
Zatvor je zatvor, bio moderan il starinski
Kad pdsluzi, nek se kuci vraca i nek bira momke s hodno svojoj profesiji/ bransi
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: