ko bi rekao?

"NEKA MI BOG OPROSTI": Radoš Bajić otkrio VELIKU TAJNU serije "Selo gori, a baba se češlja"

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Pavle

27-06-2020 11:28h
Smrade lopovski, nije tebi Bog gazda vec djavo

Legionar

27-06-2020 15:10h
@Pavle
Je l' tebi nešto ukrao? Nemoj samo ono "ja plaćam porez, bla, bla, bla...".

Tamara

27-06-2020 13:50h
A zašto si JA*ARI Ristovskom dao ulogu, kada te prvi put odbio ? Zašto nisi imao **** da mu kažeš: Hvala, sada mi nisi potreban ? Pa zato što ste g***a i ti i on !

aZRA

03-07-2020 09:49h
@Tamara
ZNAS ZASTO? ZATO STO NE POSEDUJE MRZNJU KAO TI? NE MORAS BAS UVEK ONU KO TEBE KAMENOM TI NJEGA UDRI SA DVA! MOZE I ONA KO TEBE KAMENOM TI NJEGA HLEBOM , ZAR TI SE NE CINI BILJA I LEPSA VARJANTA? TEBI SIGURNO NE !

Branka

28-06-2020 14:57h
Koji ogavan lik!Bljak!

Laki

28-06-2020 23:05h
Samo se ti na Boga ne pozivaj, jer ono sto si radio u seriji nece ti ni Bog oprostiti, jedini ti je motiv bio novac, za desetak minuta snimanja si trazio dvadeset hiljade evra koju tri naravno nisu dali a ni statistima nisi nista platio i ako si obecao

O DA

03-07-2020 09:46h
@Laki
TI SI BAS UKLJUCEN I FINANSIJSKU SITUACIJU ???

Dragana B.

29-06-2020 10:33h
Nas narod je cudo jedno... Covek napraio fantasticu seriju i dao sliku naseg coveka i obicaja odredjene sredine!!! Oni koji su to savrseno izneli , su osradili sjajno!! Svi komentari su suvisni!? . Nisu ni sva imena za svaku ulogu, zato ne treba zaliti, jer i manje poznat glumac moze biti bolji od "izvikanog"! A komentari sto su dati, su bez ukusa i vezivani za Bajica i ostalih, su vise licne prirode i bez strucne kritike, pa ih kao takve ne treba objavljivati!??? Kritika da, vulgarnost ne!!!

Bata

29-06-2020 22:11h
Uzasan glumac reziser i covek.
Upropast sve cega se prihvati.Gura svog glupavog sina ali ne ide od govana se pita ne pravi.Srbija je uvek bila prepoznatljiva po dobri filmovima i serijama a ova nistarija za noc sve pokvari.

ZOA

03-07-2020 09:44h
@Bata
koliko zla cove moze da ima u sebi za ni za sta, moze tebi licno nesto da se dopada ili ne , ali da osporavas nekome kvalitet to moze samo bezrazlozna mrznja. Podseca me na politicku situaciju opozicije u Srbiji ako ne mislis kao "oni" nista nije dobro i nista ne valje bez obzira sto si u manjini. OTKADA TO VECINA TREBA DA SE POVLACI PRED MANJINOM ? NIKADA ! ! !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: