LJUTA JE

DUBOKO JE UVREĐENA, JEDNU STVAR JOJ NE MOŽE OPROSTITI: Megan Markl prekinula prijateljstvo sa OVOM POZNATOM damom (FOTO)

4

Više nisu najbolje drugarice! Megan Markl ostavlja prijateljstvo sa stilistkinjom Džesikom Malroni iza sebe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Više nisu najbolje drugarice! Megan Markl ostavlja prijateljstvo sa stilistkinjom Džesikom Malroni iza sebe. Naime, svemu je kuliminirala javna rasprava Malronijeve sa influenserkom Sašom Ekseter.

 

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

Malronijeva (40) ranije ovog meseca navodno je rešila da tuži blogerku i influenserku zbog toga što ju je optužila da ima "privilegije belaca". Ipak, kasnije se izvinila Saši, pa naglasila da će "nastaviti da uči kako da te svoje privilegije koristi kako bi podržala glas crnaca". Ona je tvrdila da ona to zna najbolje, jer "živi javnim životom i ima lično iskustvo sa bliskom prijateljicom o čijoj rasi se dosta polemisalo".

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Nekoliko dana kasnije, izvor je otkrio da je Megan ovo videla kao kap koja je prelila čašu njenog druženja sa Džesikom.

 

Megan ne može da preboli što je Džesika pominjala njihovo prijateljstvo u raspravi sa Sašom. Mnogo ju je to uvredilo i sada smatra njihov odnos završenim.

 

Naravno da Megan podržava Džesiku, ali smatra da je ona iskoristila njihovo prijateljstvo da bi dospela na naslovnicu. Megan je svesna da ljudi to rade, ali ovo su opasna vremena, te je vrlo oprezna u svim svojim odnosima”, dodao je izvor.

 

 

makonda-tracker