turbulentno

AUSTRALIJSKA POLICIJA IM JE SVE VREME BILA ZA PETAMA: Pronađeni dokazi u Romaninom telefonu!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Ozi Girl

26-06-2020 02:52h
Da dopunim ove vesti posto sam procitala sta kazu australijski mediji (izgleda da prepisuju jedni od drugih cudo jedno koliko ih je objavilo ovu vest).
Suma koju su pronasli kada su uhapseni (,500) nije suma koju su opljackali. Koliko su opljackali to se ne zna tj nije ustanovljeno. Pominjana suma ,500 im je oduzeta iako nije dokazano da su te pare dobili preko pokradenih kartica.
Inace, ovi uredjaji nisu nista novo. Ja uvek koristim ATM (bankomat) u trznim centrima ili u banci, racunajuci da tu ima previse kamera i da lopovi nisu ludi da ih tu stavljaju jer ce biti otkriveni. Izgleda da nisam bila u pravu.
Ti uredjaji uzmu broj kartice i PIN, mada nisam sigurna kako dolaze do kesa. Mogu da koriste podatke za online kupovine, ali da podignu kes... Za kes treba da das broj racuna na koji ce da ti se prebaci kes (naravno ne mozes u banku da odes sa snimkom) a ako das broj racuna onda dajes i svoje podatke. Za online kupovinu moras da das adresu gde roba da stigne, tako da opet mogu da te pronadju. Nemam pojma, nisam pametna kako to funkcionise.

Tina

26-06-2020 10:17h
Koliko li su samo u Italiji poharali automata, gdje su prethodno živjeli ? Italija je Eldorado za svakakve prevarante, sitne i krupne lopove. Sjećam se i njenog bezobrazluka kada je bila član žirija na "Sunčanim skalama", kada je oštetila namjerno jednu grupu, a nije teško pogoditi zašto.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: