ima svoje planove

KAD STIGNE BEBA, OKAČIĆE "MIKROFON O KLIN": Nakon dramatične borbe za život, Indy iznenadila obožavaoce!

2

Pevačica koja je nedavno preživela pravu dramu otkrila je da nećemo još dugo gledati na javnoj sceni

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Indira Aradinović Indy ostavila je iza sebe tešku borbu za život. Naime, nakon što je hirurškim putem smanjila želudac, pevačica je doživela komplikacije zbog kojih je bila u veoma lošem stanju.

 

Danas se, ipak, oseća daleko bolje, a priznaje da je svesna da nikad njena kilaža nije bila takva da je morala „pod nož“, niti joj je teško padalo da se suoči s odrazom u ogledalu.

 

 

Nisam ja nikada imala takvu vrstu kilaže. Operaciju sam uradila iz tog razloga jer me je mrzelo da treniram — iskrena je pevačica, koja dodaje da ju je proživljena drama promenila. — Kad ne možete da promenite ljude i okolnosti oko sebe, onda promenite sebe.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Indy je dodala da nema nameru da se bavi pevanjem do kraja života — kad zasnuje porodicu, to će biti kraj njene karijere. Za sada, međutim, nema nameru da napusti estradu.

 

Možda trenutno ne, ali planovi za dalje — da. Nije vreme kao pre za estradu i ne osećam se lepo i sigurno. Ne smatram da se treba baviti previše sa time kada se ostvari porodica — rekla je Indy za Blic poligraf.

 

Ona je dodala da trenutno nije u vezi i demantovala navode da je svojevremeno tri meseca u tajnosti bila udata za jednog kolegu.

 

 

makonda-tracker