"izuzetno mi je žao..."

OGLASIO SE NOVAK! Prva izjava srpskog tenisera nakon što je otkriveno da je zaražen virusom korona

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Tanja

23-06-2020 15:28h
Zelimo brzo ozdravljenje, samo napred !!!

Za 5 dana

23-06-2020 16:11h
Test ce biti negativan. Namjerno mu smjestili.

B0

23-06-2020 17:21h
Dragi Nole ❤️ želimo ti brz oporavak. ??? Ti si CAR bio i ostao! ?Volimo te! Pozz iz Zagreba!

Maria

23-06-2020 18:15h
Novaku i Jeleni od srca sve najbolje!Brzo ozdravljenje!Bez obzira što drugi pisali i govorili loše,Novak Đoković je jedan i jedini i najbolji si,i velika podrška!Novak,legenda naša!Pozdrav iz Slavonskog Broda!

robert markovic

24-06-2020 18:46h
Sve najbolje tebi i porodici.Brzo ozdravljenje i sad mogu da te" povuku " u vezi vakcine.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: