sablasno

ISPLIVALI JEZIVI DETALJI: Detektivi otkrili šta su pronašli u sobi u kojoj je Majkl Džekson preminuo!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Cccc

21-06-2020 21:49h
Gledajte Square One na YouTube a ne glupi Leaving Neverland i shvatićete sve što se dešavalo sa Majklom! #MJINNOCNET

Bivsa obozavateljka

22-06-2020 04:19h
Vrlo ne moguce da je Majkl jedan od onih koji su se izvukli i nisu odgovarali za svoja nedela. Broj nekaznjenih nezakonitih radnji u Americi je zapanjujuci. Mnogo veci nego sto obican svet moze i da pretpostavi.
Mislila sam da je cela prica o njegovoj ljubavi prema deci (ako me razumete o cemu pricam) bila samo pokusaj da mu se izvuku pare. To je zapravo bio njegov PR prijekat. "Majkl je kao decak", "Nikad nije imao detinjstvo", "Otac ga je terao da peva od malih nogu" itd. Nema sumnje da je odnos sa ocem bio nezdrav i da je to deo razloga zasto se devijantno ponasao. Ali to ga ne pere od onoga sta je uradio decacima u pred-pubertetskom dobu. Verovala sam Majklovoj PR prici dok nisam cula sta pricaju ona dva momka iz dokumentarca "Napustajuci Nedodjiju".
Dokaz da je taj dokumentarac govorio istinu je i u tome sta se desilo nakon sto je objavljen. Internet/You Tube je preplavljen video klipovima koji blate ova dva decka, klipovima koji govore o Majklu u najboljem mogucem svetlu.
Na Opru Vinfri nisu mogli da udare, preveliki je zalogaj za njih. Ali je ljubav izmedju Dzeksonovih i Opre koja je bila "ogromna" naprasno presusila. Razlog: ona je ugostila ova dva mladica i u razgovoru sa njima rekla kako je "Napustajuci Nedodjiju" odlicno pokazao kako pedofili obradjuju svoje zrtve pre nego sto napadnu. Majkl je obradio celu porodicu tako dobro da su u Nedodjiji bili i roditelji dece koju je on...
On je verujem bio darezljiv itd, ali to ne znaci da nije imao mracnih strana.

Cccc

23-06-2020 13:08h
@Bivsa obozavateljka
Jesi ti normalna? Ne vrijedi sa nekim ljudima raspravljati uopšte, pogledaj Square One pa onda se vrati, nije to sad bez veze broj 1 dokumentarac u Americi...

Bivsa obozavateljka

24-06-2020 03:05h
@Cccc
Mislim da je simptomaticno sto je nakon "Leaving Neverland" odjednom isplivalo toliko video klipova koji govore kako je MJ bio skoro pa bozanstvo. Za nekoga ko je radio marketing to nije iznenadjujuce. Web marketing u firmi za koju sam radila uspeo je da izadje u sam vrh Google pretrazivaca. Google menja svoje algoritme relativno regularno, ali naravno ima i onih ciji je posao da to provale. Takva usluga se placa lepim parama. Zaostavstina MJ ako nesto ima - imaju para...
Drugo, svojim usima sam cula Lizu Mari Prisli kako je u jednom intervjuu rekla da ona i Majkl "nisu konzumirali brak". Njihov brak je isto bio klasicna PR kampanja. Majkl nikada nije imao zene oko sebe, samo decake. Iz drugog braka je dobio decu ali to je bila vestacka oplodnja.
Zaposleni na imanju su sumnjali, sigurno je bilo onih koji su i znali, ali razmislite malo: ko god nesto hoce da zucne oni prete tuzbom. Plus sto su oni svi potpisali "gag order": moraju da cute "or else".
I na kraju, ni prvi ni poslednju koji je napravio nesto sto ne treba i izvukao se. Umro je na vreme, nema sanse da bi docekao penzionerske dane na slobodi. Kad je Bil Kosbi dolijao, Harvi Vajnstin, ama dolijao bi i MJ.

KM

25-06-2020 08:08h
@Cccc
Tacno!

Not sure

22-06-2020 18:46h
MJ INNOCENT

AHA

25-06-2020 11:05h
VOLIM NJEGOVU MUZIKU ALI CINJENICA DA JE IMAO LUTKE DJECAKA U PRIRODNOJ VELICINI I DA SE IGRAO SA NJIMA MENI NIJE NORMALNO. BAR TU SE VIDI DA NIJE BIO SAV SVOJ.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: