nije želela ugovor na taj način

"DOBILA SAM POZIV DA ZAVRŠIM U KREVETU, ALI...": Milica Dabović otkrila ŠOKANTNE detalje nepristojne PONUDE

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Baš

21-06-2020 09:18h
Kod ove dvije nepristojnu ponudu može dati samo ko ima debeo novčanik.

Aha

21-06-2020 10:35h
Ti si dokazana svetica.

Lol

21-06-2020 10:59h
Dejanu kvari posao što je gej, inače ne bi imao ništa protiv ponuda.

e

21-06-2020 10:59h
da je vise ovakvih milica....
ni muskarci nebi si uzimali za pravo da daju #nemoralne ponude

ToO

21-06-2020 13:21h
Kako je ova svetica dobila dete preko noći a posle vucanja sa onim bokserom, koji nije otac ili jeste ili posle jednog noćnog provoda.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: