da li ste znali?

SINIŠINE NASLEDNICE DOBRO ZNATE, ALI NJEGA NISTE IMALI PRILIKE DA VIĐATE U JAVNOSTI: Ovako izgleda mezimac Miroslav!

0

Devojkama se veoma dopada

foto: Instagram
foto: Instagram

Miroslav Mihajlović je najstariji sin Siniše i Arijane Mihajlović.

Sudeći po komentarima koje ostavljaju Italijanke ispod fotografije koju je objavila majka, popularni Miro nimalo po lepoti ne zaostaje za Arijanom i sestrama Viktorijom i Virdžinijom.

 

"Moja ljubav", napisala je Arijana Mihajlović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

 

Miroslav ima 20 godina i najstariji je sin, a treće dete iz braka Siniše i Arijane. Pored 23-godišnje Viktorije, koja je dobila ime po Sinišinoj majci, imaju 22-godišnju Virdžiniju, 19-godišnjeg Dušana i 13-godišnjeg Nikolasa.

Siniša ima i vanbračnog sina Marka (25).

 

Miroslav je jedno vreme išao stopama svog oca, pa je igrao za Lacio, ali je na kraju odustao od fudbalske karijere i posvetio se školovanju.

 

Proslavljeni golgeter, bivši fudbaler i trener naše fudbalske reprezentacije i aktuelni trener Bolonje Siniša Mihajlović, već je 24 godine u srećnom braku sa lepom Italijankom Arijanom koju je upoznao u Rimu. Ljubav sa tadašnjom voditeljskom zvezdom na televiziji "RAI Uno" buknula je na prvi pogled i ubrzo su počeli da žive zajedno. Atraktivna Italijanka je zarad sreće sa svojim izabranikom u prvi plan stavila njihovu budućnost i zapostavila karijeru. Venčali su 1996. godine najpre u Rimu, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak.

 

 

 

 

 

makonda-tracker