Saša Đorđević otvorio Uniqa selo

0
U Beogradu ispred TC Ušće održan je jedinstveni Uniqa Vital Tour u okviru koga su svi zainteresovani Beograđani od 03. do 5. septembra mogli besplatno da odrede svoj fitnes profil, što je do sada bilo moguće jedino kod lekara specijaliste ili u fitnes centru.

UNIQA Vital Tour otvorili su generalni direktor i predsednik Upravnog odboraUNIQA osiguranja Zoran Višnjić. UNIQA selo otvorio je dugogodišnji promoter kompanije UNIQA i jedan od najuspešnijih sportista na našim prostorima Aleksandar - Saša Đorđević.

Promoter ovogodišnjeg Vital Toura je Dr Saša Plećević, pozntiji kao Dr Feelgood.

U okviru Vital Toura, Srbijom će proći jedinstveni UNIQA Vital Truck - kamion zdravlja koji je došao iz Austrije.

Ovaj specijalni kamion dugačak 16,5 metara, dovozi lekare i fitnes instruktore koji će svima od 16 do 60 godina omogućiti da provere svoje zdravlje, ali će pružiti i savete kako da ga poboljšaju.

Tokom manifestacije, svi posetioci koji su prethodnih dana zakazali testiranje mogu da uđu u Kamion zdravlja i da uz asistenciju profesionalnih trenera isprobaju sportske uređaje i aparate koji su namenjeni utvrđivanju stepena fizičke spremnosti i opšteg stanja zdravlja. Nakon sprovedenih testova građani će dobiti svoj Fitnes profil u pisanoj formi, sa rezultatima testa na osnovu kojih će  uslediti saveti lekara, nutricionista i UNIQA vital trenera sa predlozima za različita poboljšanja.

Na osnovu toga, dobija se polazna osnova za sve dalje vežbe i režim ishrane. Određivanje fitnes profila je potpuno besplatno.

Svi ostali svoju formu mogu proveriti u okviru šatora smeštenih u UNIQA selu.

 Kamion zdravlja smešten je u UNIQA selu gde svi posetioci mogu dobiti savete stručnih lica kako da žive zdravije i poboljšaju svoju formu. U UNIQA selu održava se i zabavno-sportski program koji se sastoji od košarkaških turnira, javnog časa vežbanja i sl.

Program vodi glumac Marko Živić.


Radno vreme UNIQA sela je od 10-20 h.

Vital Truck posle Beograda putuje za Niš (Trg Kralja Milana, 6.09.)., Novi Sad (Spens, 7.09.)  i Suboticu (plato ispred Gradske kuće, 8.09.)

makonda-tracker