Ivana Banfić: Moj sin ne voli kad pevam

0
Pevačica Ivana Banfić priznala je da joj nije bilo prijatno kada joj je sin Jan rekao da ne voli kad mu peva, kao i da bi volela da ima još dece

Ivana je otkrila kako su se ona i njen dvogodišnji naslednik odlično razumeju, ali i koliko je bila zabrinuta kada je uvidela da mu se ne dopada kada mu pevuši.

- Već je veliki, pravi mali čovek, tako da o svemu možemo normalno da razgovaramo. Jedino ne voli kad mu pevam. U početku me to mučilo – pa šta to ne valja s mojim glasom kad me ni vlastito dete ne može slušati? Ali, onda sam shvatila da sam mu, kad je bio jako mali, uvek kad bih odlazila rekla da mama ide pevati. Zato svaki put kad zapevam, govori: Ne, mama, mama, ne pevati, jer se boji da ću otići - izjavila je pevačica za magazin Extra a prenosi www.net.hr, dodavši da bi želela da ima još dece.
- Volela bih, ali neću reći da planiram jer sve što sam u životu planirala, nije se dogodilo. Ako se dogodi, biću jako sretna - istakla je pevačica koja je otkrila tajnu svog mladalačkog izgleda.

- Izgledam kao devojčica jer se valjda tako furam, odevam. Ali tajna je u vežbanju, puno vežbam, radim i neke vežbe koje sam sama izmislila, idem u teretanu, vozim bicikl i rolere, puno se krećem, šećem, skijam. Sportski sam tip, sport je moja velika strast. Zato se verovatno i nisam dugo mučila s kilogramima nakupljenima u trudnoći - zaključila je Ivana, koja će do kraja godine izdati novi album.

Pogledajte njen novi spot za singl Zovi me Erika:

makonda-tracker