ovako on jede

UZ POMOĆ OVOG REŽIMA SMRŠAO JE 60 KILOGRAMA! Isplivala TAČNA DIJETA koje se Darko Lazić STRIKTNO pridržava (JELOVNIK)

0

Darko Lazić tokom proteklih meseci smršao je 60 kilograma, a o njegovom novom izgledu ne prestaje da se priča. Pevač je operisao želudac, nakon čega je morao da se podvrgne posebnom režimu ishran

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Darko se podvrgao operaciji smanjenja želuca, posle čega je u potpunosti morao da promeni ishranu, a sve to rezultiralo je njegovim potpuno novim izgledom.

 

Poseban režim ishrane koji sada poštuje Darko podrazumeva da unosi kalorije i proteine, što postiže unosom više malih obroka.

 

Na njegovom meniju je visokokalorijske hrana kao što je npr. puter, zatim visokoproteinske namirnice (meso, riba, jaja, sir, jogurt, mleko u prahu, puter od kikirikija).

 

 

Ovaj način ishrane podrazumeva i da se namirnice nakon operacije uvode jedna po jedna, u maloj količini i zasebno.

 

Preporučuje se šest do osam manjih obroka dnevno, kao i to da se uvek ima pri ruci neka “grickalica“, kao što su sir, krekeri, jogurt.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Prema jelovniku koji Darko poštuje, treba birati namirnice sa manjom količinom vlakana (do 2g po obroku), kao što su prerađene žitarice, brašno, pirinač, testenine.

 

Ne treba piti napitke za vreme obroka, već sačekati 30-60 min, a namirnice koje treba izbegavati su žilava mesa, svež hleb, cela zrna žitarica, voće i povrće sa korom, opnom i semenkama.

 

 

makonda-tracker