PROSLAVA U IZOLACIJI

"NAJSREĆNIJA SAM NA SVETU ŠTO TE IMAM": Ceca danas slavi ROĐENDAN, a od Anastasije je dobila posebnu ČESTITKU!

2

Svetlana Ceca Ražnatović napunila je 47 godina, a Anastasija Ražnatović joj je predivnim rečima na svom Instagram profilu čestitala rođendan.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naime, ona je na Instagram profilu svojoj majci uputila niz prelepih želja, a jedna se posebno izdvojil: "Da svakom godinom budeš sve mlađa i da zauvek izgledamo kao sestre".

 

 

- Srećan rođendan mama, da si mi pre svega živa i zdrava i uvek tako pozitivna, nasmejana, topla i srećna. Da pevamo, da se veselimo, volimo, i da uvek imamo povod za slavlje. Da svakom godinom budeš sve mlađa i da zauvek izgledamo kao sestre. Ja sam najsrećnija osoba na svetu što te imam. Ti si najbolji čovek kog poznajem, osoba koju volim najviše na svetu i kojoj ću zauvek držati leđa. Da uvek ostaneš tako velika, graciozna, definicija svega što jedna žena i dama treba da predstavlja. Hvala ti na svemu što si uradila za nas, i što smo ti uvek bili na prvom mestu pored svih životnih borbi. Rodila si svoju ćerku da te čuva zauvek, i uvek drži tvoju stranu. Pored mene nikad nećeš biti sama. Voli te tvoja ćerka zauvek pa i posle toga - napisala je Anastasija.

 

 

makonda-tracker