Madam Piano: Promoviše knjigu Odiseja 2012

1
Pevačica i priznati astrolog Nia Nedeljković alijas Madam Piano nestrpljivo iščekuje izlazak knjige Odiseja 2012 koja će biti predstavljena publici u beogradu devetog septembra od 188 časova u Akademiji 28

Astrološki vodič za Novo Doba Odiseja 2012 koju potpisuju autori:

Nia Nedeljković, alias Madame Piano, sertifikovani astrolog, poznata pevačica, Aleksandar Imširagić, direktor Instituta za Astrološka Istraživanja i Edukaciju Johannes Kepler iz Beograda i Roj Gilet  predsednik Britanske Astrološke Asocijacije. Nakon promocije u Beogradu, 11. septembra će knjiga biti predstavljena u Novom Sadu od 17 časova u studiju M, a 16. septembra Odiseja 2012 će biti predstavljena u Ljubljani.

- Proteklog leta je konačno došla na red moja davnašnja želja da napišem knjigu u -kojoj ću o planeti Zemlji pričati na onaj način na koji nisam mogla to u pesmama da učinim. Radeći na ovoj knjizi shvatila sam da će ona izaći pred javnost baš u periodu u kome se navršava dvadeset godina od početka moje muzičke karijere. U prvom trenutku me je ova činjenica iznenadila, a onda sam shvatila da je ova knjiga logičan sled moje muzičke karijere tokom koje sam svoju zadivljenost prema čudesnim raznovrsnostima života, kultura, religija, rasa i nacija, opevavala u svim svojim pesmama. Ukazana mi je velika čast, što sam se na ovoj knjizi našla kao koautor sa dvojicom eminentnih astrologa – Aleksandrom Imširagićem direktorom astrološkog instituta Johannes Kepler i Rojem Giletom, predsednikom Britanske Astrološke Asocijacije, koji je moj i Aleksandrov dragi gost na ovoj knjizi – otkriva za Story.rs Madam Piano.

 

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker