Večeras počinje treći Amstel Foam Fest

0
Treći po redu Amstel Belgrade Foam fest počinje u 20 časova u beogradskoj Areni, a posetioce, uz do sada neviđene zvučno svetlosne efekte, hektolitre pene, atraktivne igračice i vulkanske vatre, očekuju i Tom Novi, Kristijan Varela, Antoan Klamaran i mnogi dru

Na projektu radi tim od 700 ljudi, a scenografija koja je već postavljena u Areni, zauzela je dobar deo partera. Dva giganstka penopada i dva pena topa sa dometom od 25 metara postavljeni su na rubove partera dok je u centralnom delu instalirano još šest velikih pena topova.

Ket vok dugačak trideset metara na kojem će se smenjivati plesne grupe proteže se od di džej pulta do drugog kraja partera. Više stotina kvadratnih metara led ekrana, lasera, roto glava i svetlosnih topova  raspoređeno je po impozantnoj scenografiji. Veliku pažnju organizatori su posvetili i ozvučenju, pa su u Areni instalirane zvučne kutije jačine preko 300.000 vati.

Ulaznice za festival su jedinstvene, kako za parter, tako i za tribine pa posetioci koji budu želeli da uživaju isključivo u muzici, neće morati da silaze u parter, odnosno penu. Na izlazima iz Arene biće instalirani sušači koje je obezbedila Tehnomanija iz Beograda pa će želja biti ispunjena i posetiocima koji budu želeli suvi da napuste Arenu.

makonda-tracker