Katarina Vučetić: Verujem u ljubav i nakon poraza

1
Manekenka i dizajnerka tašni Katarina Vučetić otkriva kako je I zbog čega okončala vezu sa bivšim poslanikom Alenom Selimovićem, ali i da krah njihove ljubavi nije uništio njene snove o braku i porodici
foto: Story press, privatna arhiva
foto: Story press, privatna arhiva

Atraktivna Katarina Vučetić (28) nedavno se vratila sa odmora na Baliju, gde je u društvu prijatelja provela nezaboravnih desetak dana. Poseta rajskoj destinaciji usledila je nakon što je manekenka i dizajnerka ženskih torbica modne marke Fiorellini okončala svoju sedmomesečnu romansu sa bivšim narodnim poslanikom Alenom Selimovićem (36). Iako su u jednom trenutku svoju ljubav želeli da krunišu brakom, nekada srećni par na vreme je preispitao svoje emocije, a pošto su shvatili da bolje funkcionišu kao prijatelji odlučili su da na svoju vezu stave tačku.

- Sa Alenom sam se rastala u prijateljskim i krajnje korektnim odnosima. Drago mi je da smo ostali u kontaktu i normalnim relacijama nakon raskida. Još dok smo bili zajedno, shvatili smo da nam papir nije važan. Sa ove distance, drago mi je što nismo požurili sa venčanjem. Kraj naše veze nije ništa drastično promenio, živim na isti način i istim tempom kao i pre. Sad sam u periodu života kada ne razmišljam o novim ljubavima, jer takve stvari nikada i ne planiram, već one treba da se dese same od sebe. U svakoj dosadašnjoj vezi trudila sam se da pre svega budem prijatelj svom partneru. Smatram da kada postoji ljubav, razumevanje i poštovanje nema nerešivog problema – kaže Katarina, koja i nakon kraha svoje veze veruje u iskrene emocije.

- Svesna sam da savršeni muškarac ne pije, ne puši i ne postoji, pa takvog i ne priželjkujem za sebe. (Smeh) Šalu na stranu, najvažnija mi je energija koju osetim kod suprotnog pola i uvek slušam svoj instikt za sve u životu, pa i kada je reč o ljubavi. Od muškarca sa kojim sam u vezi očekujem da me voli, da je tu i da znam da mogu da se oslonim na njega i kada mi je teško i kada sam srećna. Nakon svih ljubavnih poraza u mom životu i dalje verujem u iskrenu ljubav i maštama o braku i porodici – otkriva atraktivna lepotica koja je nedavno provela nezaboravni odmor u gradiću Kuta, na ostrvu Boga na Baliju.

- Najviše sam uživala na prelepoj plaži Indijskog okeana. Nikada neću zaboraviti zalaske sunca na ovom mestu koji su bili nestvarno lepi. Kada putujete sa ljudima koji su veseli i koje poznajete skoro čitav život provod je zagarantovan, tako da smo se konstantno smejali. Ljudi koje smo sretali nisu znali gde se nalazi Srbija, pa su često mislili da smo iz Sibira, ali kada kažete tenis i Novak Đoković odmah se oduševe i jasno im je odakle dolazimo. Nisam obraćala pažnju na udvaranja jačeg pola i nemam ništa protiv letnjih avantura, jer ljubav je čudo i nikada ne znate kada ćete se i u koga zaljubiti – prenosi svoje utiske Katarina koju je opčinila kultura i način života na ovoj egzotičnoj destinaciji.

- Volim da upoznajem nova mesta i kulturu naroda zemlje u kojoj sam. Trudila sam da vidim što više interesantnih stvari na Baliju, hramova koji su stari više od hiljadu godina, do šume sa majmunima koja je prava turistička atrakcija. Veliko sam dete, pa mi je osećaj kada su me okružili majmunčići, koji vam otvaraju torbu, jedu banane sa glave, skaču po nogama i jure za vama bio nezaboravan. Uživala sam jašući slona i igrajući se sa malim slončićima. Ostaće mi u pamćenju i selo u kojem žive samo klesači drveta i rade za jednu veliku bogatu porodicu koja proizvodi skulpture od ovog materijala, a poseduje i one stare preko sedam stotina godina. Interesantno je to da je Vlada Baliju zabranila korišćenje mašina za preradu bilo kog materijala tako da sve što oni proizvedu zapravo je ručni rad – opisuje bivša učesnica rijaliti šoua Survivor.

Danilo Mašojević

makonda-tracker