kako vam izgleda?

PEVAČICA ĆE UŽIVATI U SVOM DOMU ZA VREME IZOLACIJE: Ceca na raspolaganju ima spa centar, bazen i luksuzne salone! (FOTO)

7

Ništa joj neće faliti dok ne prođe virus korona, a sa njom će biti i sin Veljko.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović potvrdila je da je pozitivna na korona virus, a naredni period koji će biti u karantinu provešće u svojoj vili na Dedinju sa sinom Veljkom, koji je takođe pozitivan na Covid-19.

 

Njegova supruga Bogdana Ražnatović i beba stara devet dana su u Titelu, u kući njegove tašte i tasta. Iako je mnogima teško pala izolacija u vreme pandemije, pevačici tek sada predstoji period kada bukvalno neće kročiti na ulicu. Ražnatovićeva nikada nije otvorila vrata svog doma za medije, ali zbog Instagrama i Anastasija i ona često objavljuju detalje koji otkrivaju u kom luksuzu uživa njihova porodica.

 

foto: Instagram Printscreen

 

foto: Instagram Printscreen

 

Ražnatovićeva pre svega ima prostranu dnevnu sobu sa više televizora. U dnevnom boravku ima dosta skupih detalja i komada nameštaja, od vrednih slika i ostalih umetnina, pa do preskupih ukrasa. U tom delu kuće Ceca provodi najviše vremena, a nije ni čudo jer je taj prostor po svemu sudeći prijatan i zbog prirodnog osvetljenja. Ni relaksacija joj isto neće nedostajati, jer u sklopu vile ima ogroman novoizgrađeni spa-centar, gde može da provode i ceo dan ako to želi. Takođe, u sastavu kuće Ceca ima i veliku salu, gde obično organizuje proslave.

 

foto: Instagram Printscreen

Nakon rođenja unuka Željka ona je počela da vežba, i to baš u svojoj kući. Tako pevačica ima mogućnost da odabere ne samo prostoriju već í sprat na kome će trenirati u svojoj vili. Samo što joj za vreme dvonedeljnog karantina neće dolaziti trener, ali je tu Veljko, koji može da je uputi koje vežbe da radi.

 

foto: Instagram Printscreen

 

 

makonda-tracker