Nikolina Pišek: Čežnja podgreva našu romansu

1
Voditeljka Nikolina Pišek otkriva kako se provela sa svojim dečkom Matijom Ćorkovićem i njenom ćerkom Hanom u Hrvatskoj i Crnoj Gori i ističe da njih dvoje još ne planiraju brak i potomstvo
foto: Story press
foto: Story press

Strasti između lepe hrvatske voditeljke Nikoline Pišek (35) i njenog dečka, biznismena Matije Ćorkovića (33), ne jenjavaju ni posle deset idiličnih meseci romanse. Budući da od samog početka veze žive u različitim zemljama, poznati partneri već su navikli da održavaju svoju vezu na daljinu, a svaki slobodan trenutak koriste da ga provedu zajedno. Tako su se nedavno vratili sa višenedeljnog odmora koji su proveli u Crnoj Gori i Hrvatskoj, a društvo im je pravila i Nikolinina ćerka Hana (13).

- Navijala sam za odlazak u Grčku, ali naši bliski prijatelji boravili su na ovim prostorima, pa smo odlučili da se zadržimo u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Idealno je kada uspete da spojite željenu destinaciju i dobro društvo, ali kod mene je u ovom slučaju presudila odluka da budem u društvo voljenih ljudi – kaže Nikolina koja za sada ne planira zajednički život sa svojim dragim.

- Matijina porodična firma u Berlinu je isuviše velika da bi je prebacio na naše prostore, ali ja mu to nikada ne bih ni tražila. Mislim da zajednički život nije presudan za dobru vezu, naročito kod parova koji imaju razbarušene poslove, kao nas dvoje. Fiksna adresa stanovanja nije preduslov za kvalitetnu romansu, već na prvom mestu uzajamno poštovanje. Moja veza sa Matijom ne bi opstala da nije puna razumevanja i obostrane spremnosti da uskladimo svoje obaveze. Počeli smo romansu kada sam bila najzauzetija i radila po petnaest sati dnevno, a ako je tada sve funkcionisalo, ne vidim zašto i sada ne bi bilo isto – otkriva zanosna voditeljka koja uprkos lošem iskustvu u prethodnoj višegodišnjoj vezi sa bivšim momkom  Kristijanom Curavićem (35), ima apsolutno poverenje u svog aktuelnog izabranika.

- Uvek verujem svom partneru dok me ne izneveri. Polazim od toga da bi ljudima trebalo verovati bilo da je reč o emotivnoj, poslovnoj ili ljubavnoj vezi – kaže Nikolina i ne krije kako joj često nedostaje da bude u blizini svog voljenog kada je on kilometrima daleko od nje.

- Često mi fali osoba koju volim, ali uvek su mi slađi oni trenuci kada se vidimo posle nedelju dana razdvojenosti. Mislim da je veza na daljinu dobra garancija da ljubav ne zapadne u monotoniju. Uvek su za svežinu i kvalitet jednog odnosa dobri usponi i padovi, sitna razočarenja i čežnje – kaže gospođica Pišek koja za sada ne planira udaju.

- Postoji mogućnost da se udam u roku od nekoliko meseci, a možda neću nikada. Takve stvari zaista ne želim da planiram, ali kod mene je sve moguće. Matija i ja se ne opterećujemo veridbom i brakom. Ne osećam da mi je zbog toga što se nisam udavala bilo šta uskraćeno. Naučila sam da živim dan po dan i takve stvari za mene su simbolične – ističe Nikolina koja za sada ne planira da se po drugi put ostvari u ulozi majke.

- Ni prvo dete nisam planirala. Sve što sam ozbiljnije planirala u životu, nije mi se dogodilo, a sve što mi se dogodilo samo od sebe, odlično se uklopilo u moju svakodnevicu. Ne planiram drugo dete i ne verujem u izjave tipa: Radim na detetu ili Rođena sam spremna za majčinstvo... Takve stvari se ne pričaju, one se naprosto događaju – ističe lepa brineta koja je u ponedeljak imala ozbiljan poslovni sastanak u vezi s angažmana na jednoj srpskoj televiziji, koji bi mogao presudno da utiče na to da li će u bliskoj budućnosti vreme provoditi na relaciji Srbija – Hrvatska.

- Upravo zbog jedne ozbiljne poslovne ponude, moglo bi se vrlo lako desiti da u narednom periodu vreme provodim na relaciji Beograd – Zagreb. U taj raspored teže ću ubacivati Berlin, pa će Matija morati češće da dolazi u srpsku i hrvatsku prestonicu – kaže Nikolina.

Nikola Rumenić

makonda-tracker