Tijana Dapčević: Raj za porodične nežnosti

0
U želji da pobegne od svakodnevice, pevačica Tijana Dapčević je sa suprugom i sinom Vukom kao idealnu destinaciju za odmor izabrala grčko mesto Furka na kojem su proveli dve nedelje isključivo upućeni jedni na druge
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Pop pevačica Tijana Dapčević (35) izdvojila je avgust za pravo uživanje i potpuno posvećivanje svom suprugu Milanu (40) i njihovom nasledniku Vuku (2). Mada već tradiconalno letuju u Grčkoj gde se osećaju najprijatnije, pevačica i njeni najmiliji odlučili su da ovogodišnji dvonedeljni odmor provedu u malo poznatom mestu Furka, na grčkom poluostrvu Halkidiki. Šarmantna umetnica, koja je prethodnih meseci bila zauzeta promovisanjem novih singlova Šuma disco i Vile vilenjaci, dogovorila se sa svojim partnerom da letovanje provedu bez mobilnih telefona i kompjutera, kako bi se bar na petnaest dana izolovali od svakodnevice u kojoj dominiraju poslovne obaveze. Tome je dosta doprinelo i samo mesto koje su izabrali za ovogodišnju idealnu destinaciju, a budući da u Furku dolaze mahom grčki državljani, članovi porodice Dapčević bili su isključivo upućeni jedni na druge.

- Posle nekoliko godina pauze, sada smo zaista otputovali na ovu destinaciju samo da bismo se odmarali i uživali u suncu i moru. Zbog Vuka smo ustajali rano i odlazili na plažu dok nije bilo jakog sunca, a budući da njemu ovo nije prvo letovanje, već je znao šta može da očekuje i radovao se odlasku na more – priča Tijana koja je sa svojim suprugom uživala u letnjim vragolijama koje im je svakodnevno priređivao njihov sinčić.

- Prvih deset dana Vuka nismo mogli da nateramo u vodu. Uživao je igrajući se na plaži, gde je pravio kule i terao nas da ga zatrpavamo peskom. Međutim, kada se desetog dana odvažio da uđe u plićak, to mu se mnogo dopalo i do kraja letovanja jedva smo uspevali da ga izvedemo iz vode. Po ceo dan je plivao sa mišićima i uživao u toplom Egejskom moru – prepričava ponosna mama koju su nakratko na odmoru obradovale i njena mama Branka, sestra Tamara Todevska (27), kao i pevačicin rođak Andrej koji živi u Australiji. Pored toga, jedan kišni dan na moru Dapčevići su iskoristili i da se zapute u Solun na izlet.

- Obožavam Solun i kada god mogu iz Skoplja odlazim u taj grad, pošto je udaljen samo dva sata vožnje. Sada smo tamo iskoristili vreme samo za predah, tako da čak nismo otišli ni u šoping. Bilo nam je mnogo zanimljivije da sedimo na rivi i uživamo u prelepom ručku, a potom i da šetamo na glavnom gradskom trgu. Vuk se oduševio golubovima, pa je sve vreme terao tatu da zajedno hrane ptice – kaže Tijana koja je posle Grčke odmor nastavila u rodnom Skoplju gde će boraviti do kraja meseca, između ostalog i zbog koncertne turneje.

- U Beograd ću doći početkom septembra kada ću se potpuno posvetiti jednom novom projektu o kome još ne mogu da govorim. Ali, u međuvremenu čekaju me već zakazani koncerti u Makedoniji, gde ću promovisati i dva nova singla koji su premijerno objavljeni na portalu story.rs – ističe pevačica.

Ksenija Konić

makonda-tracker