Jelena Karleuša: Ispunila sam sve snove

1
Jedinu senku na glamuroznu proslavu trideset trećeg rođendana, muzičkoj zvezdi Jeleni Karleuši bacio je izostanak njenog muža Duška Tošića, koji joj se revanširao skupocenim darom u vidu raskošne nove kuće
foto: Story press
foto: Story press

Zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša (33) proslavila je 17. avgusta rođendan spektakularnom žurkom u prestoničkom kafe klubu Caffe- Caffe. Rođendanska zabava koju su uveličali pevačicini brojni prijatelji i porodica nosila je naziv Love party i sve je bilo u znaku crvene boje. Prelepa bašta ekskluzivnog kluba na Senjaku bila je ukrašena stotinama crvenih balona sa inicijalima slavljenice, baldahinima, ružama i mirišljavim svećama.

Zvanice je na ulazu dočekivala nasmejana slavljenica obučena u Blumarine izazovnu haljinu i cipele marke Christian Louboutin sa vrtoglavim štiklama koja je radosno primala čestitke i poklone, uprkos tome što je nekoliko dana ranije zamolila svoje goste da je daruju samo poljupcima. Od oca Dragana, Jelena je dobila vredan rad jednog cenjenog domaćeg slikara, dok joj je majka kupila unikatne zlatne ručno rađene minđuše koji je njena ćerka odmah probala.

Prijatelji su svoju drugaricu obradovali i brojnim parfemima, desetinama prelepih korpi najrazličitijeg cveća, a dobila je čak i šampanjac koji sadrži listiće dvadesetčetvorokaratnog zlata. Zvanice su se potrudile da pogode ukus žene kojoj je, kao što su svi priznali, veoma teško kupiti poklon koji ona već nema. Na početku slavlja, poslužen je šampanjac dobrodošlice, a zatim i kanapei sa morskim plodovima. Servirana su jela od lososa i kavijara, a nakon toga i voće preliveno čokoladom.

Kao i sve ostalo, tako je i torta bila u stilu Jelene Karleuše - vatrenocrvena na pet spratova i sa preko trideset kilograma. Na više od dvesta ručno rađenih crvenih ruža od šećera utrošeno je četiri dana samo da bi krasile ovu skupocenu tortu. Po Jeleninoj želji, slušali su se samo inostrani hitovi, uglavnom haus muzika, ali atmosfera se ipak usijala kada je DJ pustio pevačicin novi sing Nova religija. Posebno veče Karleuši su uveličale i broj javne ličnosti s kojima ona neguje prijateljske odnose. Jedino je njen suprug Duško Tošić (26) te večeri morao da bude u karantinu jer je sutradan igrao važnu utakmicu za svoj klub Crvenu zvezdu.

- Sebi sam poželela da sve bude kao sada i da se ništa ne promeni. Kada pogledam iza sebe, vidim godine borbe, truda, rada i jedan težak život pun odricanja. S druge strane, vidim Jelenu koja je ispunila sve svoje snove. Život mi je doneo dve zlatne ćerke koje su smisao mog postojanja, pored sebe imam čoveka koji me voli i poštuje, ispunjenje mog sna o idealnom muškarcu, kao i blistavu karijeru. Sada, kada sam napunila trideset tri godine, bitno mi je da se vrlo lepo osećam u sopstvenoj koži i da, kada se pogledam u ogledalo, vidim srećnu i zadovoljnu ženu – otkriva JK koja je od svog muža dobila najvredniji dar.

- Ono najvažnije, pored ljubavi koju mi pruža, jeste i sigurnost koju je obezbedio našoj porodici ove godine. Na poklon sam dobila prelepu kuću sa velikim dvorištem na Bežanijskoj kosi, tako da su sada godine u iznajmljenim prostorima moja prošlost. Takođe, imamo i prelep stan kod Belog dvora koji iznajmljujemo i to je fantastična investicija namenjena Atini i Niki – ističe pevačica kojoj je teško palo to što njen dragi, zbog utakmice sa FK Ren,  nije mogao da prisustvuje rođendanskoj žurki.

- Bilo mu je izuzetno teško, ali meni je bilo mnogo teže. Bila sam na ivici da sve otkažem, ali on me je u tome sprečio. Obećao mi je da će naći nekoliko dana samo za nas dvoje i tada ćemo na pravi način proslaviti moj rođendan – kaže Jelena koja je prepuna utisaka sa nezaboravnog partyja upriličenog 17. avgusta.

- Ovo je prvi put u životu da sam proslavila rođendan i bilo mi je nestvarno lepo. Odazvali su se svi koje sam zvala, proveli smo se fantastično i dobila sam najlepše poklone koje sam mogla da zamislim – kaže pevačica.

Nikola Rumenić

makonda-tracker