Severina Vučković: Od trudnoće ne pravim bauk

0
Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković posle 9. septembra neće više nastupati, iako tvrdi da nema rizičnu trudnoću, ali će zato u narednom periodu snimati nove pesme

Tridesetdevetogodišnja Splićanka koja čeka svoje prvo dete sa verenikom i srpskim biznismenom Milanom Popovićem otkrila je zbog čega do sada nije otkazivala svoje nastupe.

– Posavetovala sam se sa ginekologom i ona mi je rekla da sve radim po osećaju jer nemam rizičnu trudnoću. Smanjila sam dosta obveza i čuvam se, ali isto tako od trudnoće ne radim bauk. Uživam u njoj! – objasnila je vlasnica hita Bred Pit za Večernji list, koja treba da se porodi u februaru sledeće godine.

– Moja je majka radila sve do samog porođaja kao što rade mnoge žene. Nastupam još u Crnoj Gori i Sloveniji, a moj poslednji koncert u ovom period u Hrvatskoj biće 9. septembra u Vinkovcima. Mislim da će on za moj bend, moju publiku i mene biti jako emotivan. Ja više neću nastupati, ali ću raditi u studiju i snimati pesme za novi album – rekla je Severina.

makonda-tracker