Zaigrajte sa Madonom!

0
U beogradskom klubu Plastic Light osmog septembra u prisustvu brojnih poznatih ličnosti biće održana žurka kojom će se obeležiti lansiranje svetske berze noćnog života, projekta koji pod nazivom Nightlife Exchange organizuje kompanija Smirnoff u saradnji sa Ma

Domaćini Nightlife Exchange-a u Srbiji biće poznati voditelji Ivana Bajić i Vlada Aleksić. Poznati kao stručnjaci za dobar provod i veselo raspoloženje, sa velikim iskustvom pri odabiru novih talenata, Ivana i Vlada su prave osobe za ovaj zadatak - odabrati od svih pristiglih predloga ono što je najkarakterističnije i najoriginalnije za noćni život naše zemlje.

Na partiju povodom početka projekta nastupiće plesno-akrobatska grupa Urban Sport Brothers iz Niša, a gosti će biti u prilici da uživaju u odabranim Smirnoff koktelima i prijatnoj atmosferi.

Ovaj projekat ima za cilj da uključi 10 miliona ljudi iz 50 zemalja sveta, uključujući i našu zemlju, u otkrivanje i razmenu najoriginalnijeg noćnog provoda. Smirnoff Nightlife Exchange Project je ambiciozan pokušaj da se otkrije ono što je jedinstveno i najzanimljivije u oblasti noćnog života u svetu, a kulminiraće nezaboravnim doživljajem koji će se desiti iste noći u novembru u svim zemljama učesnicama.

Ove godine, Madona se pridružuje Smirnoff Nightlife Exchange Projektu u potrazi za najboljim plesačem koji će dobiti šansu da nastupa na njenoj sledećoj turneji. Ljubitelji dobre zabave širom sveta pozvani su da daju svoj doprinos Smirnoff Nightlife Exchange Projektu. Najinspirativniji predlozi iz svake zemlje učesnice prikupljaće se preko interneta i naći svoje mesto na završnoj žurci u novembru. Fanovi koji budu slali svoje predloge imaće priliku da osvoje ulaznice za našu žurku koja će se održati u Beogradu.

- Ono što me je privuklo Smirnoff Nightlife Exchange Projektu je prilika za isticanje značaja dobrog noćnog života koji postoji širom sveta i mogućnost da otkrijemo nove najbolje plesače sveta. Najbolji plesači nalaze se u klubovima i uvek su u potrazi za najoriginalnijim iskustvima, baš kao i Smirnoff - izjavila je Madona.

Pedeset zemalja koje učestvuju u Smirnoff Nightlife Exchange Projektu su: Argentina, Australija, Belgija, Bolivija, Brazil, Bugarska, Kamerun, Kanada, Čile, Kina, Kolumbija, Kostarika, Kipar, Dominikanska republika, Dubai, Ekvador, El Salvador, Nemačka, Gana, Velika Britanija, Grčka, Gvatemala, Indija, Indonezija, Irska, Izrael, Italija, Jamajka, Japan, Kenija, Meksiko, Holandija, Novi Zeland, Nigerija, Norveška, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Rumunija, Srbija, Južna Afrika, Južna Koreja, Tajland, Trinidad, Turska, Urugvaj, SAD, Venecuela i Vijetnam.

Za više informacija o Smirnoff Nightlife Exchange Projektu posetite www.facebook.com/smirnoffsrbija.

makonda-tracker