Anđelina Džoli i Bred Pit dele ljubav prema konjima i filmu

0
Dok svet željno iščekuje njen rediteljski prvenac U zemlji krvi i meda, Anđelina Džoli i njen nevenčani suprug Bred Pit uživaju u francuskoj provinciji gledajući filmove i jašući konje i ponije u društvu svoje dece

Kako prenosi britanski magazin Sun, Bred Pit nedavno je kupio svakom od svoje šestoro dece po jednog šetlandskog ponija, dok je svoju izabranicu Anđelinu Džoli častio lepim rasnim konjem. Životinje su smeštene na njihovom imaju u Francuskoj gde slavni par poseduje velelepno imanje.

U pauzi između jahanja konja, porodica uživa u odmarajući se uz filmove. Međutim, Anđelina je nedavno izjavila kako ona nema strpljenja da isprati svako ostvarenje do kraja, a neka od onih u kojima je sama ostvarila zapaženu ulogu, nije nikada ni odgledala.

- Bred se stalno šali na moj račun, pošto mi se dešava da zaspim u prvih pet minuta nakon što pusti neki film. Užasna sam. Nisam pogledala ni neke od svojih sopstvenih priznala je glumica.

Iako možda nema strpljenja za svoje blokbaster hitove, tridesetšestogodišnja zvezda ne propušta da isprati rad svog dragog i posebno joj se dopalo ostvarenje The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, znajući koliko je truda Bred i kao glumac i kao producent uložio u ovaj projekat.

- Otkako sam sa Bredom, videla sam sve one filme na čije premijere smo išli zajedno. Džesi mi se dopao jer znam koliko je on radio na njemu. To mi je posebno zanimljivo, kada živite sa umentikom, vi ne poštujete sam film, već sam proces njegovog nastanka. Sećam se koliko je rizikovao, koliko se borio i zalagao se za ono u šta čvrsto veruje. Nije posustao kada su drugi pokušavali da izvrše pritisak na njega i stvorio je predivan film.

Tokom šest godina zajedničkog života, Anđelina i Bred stekli su naviku da zajednički donose odluku o vrednosti neke uloge pre nego što jedno od njih prihvati ponuđeni posao.

- Obavezno čitamo scenario onog drugog. Mnogo više danas nego na početku veze. Damo jedno drugom tekst uz pitanje Je li ovo zaista dobro ili sam potpuno sišao s uma – otkrila je Anđelina tajnu uspeha holivudskog para iz snova.

makonda-tracker