Mark Entoni: Zauvek ću voleti Dženifer

0
Popularni latino muzičar Mark Entoni priznao je da će, bez obzira na to što im u poslednje vreme ne ide i primorani su da se rastanu, njegova supruga Dženifer Lopez imati za večnost urezano mesto u njegovom srcu

Nakon sedam godina braka tokom kojih su dobili blizance Emu i Maksa, slavni par Dženifer Lopez i Mark Entoni u julu su izvestili javnost da je njihovoj romansi došao i kraj i da će podneti papire za razvod.

- Zauvek ću voleti Dženifer – izjavio je Mark Entoni.

Pevač je takođe otkrio da niko od njih dvoje nije bio preterano iznenađen odlukom o rastanku, zato što su oboje vremenom došli do zaključka da stvari u njihovom odnosu ne funkcionišu baš najbolje.

- Mogu da vam kažem da tu nije bilo ničeg posebno senzacionalnog. Oboje smo shvatili da nema dalje, tako da konačno razrešenje situacije ni za koga nije predstavljalo preveliki šok. Takve stvari se dešavaju. To je bila odluka koju smo doneli zajednički. Nije u pitanju nekakav poslednji ispraćaj našeg braka ili njegova sahrana. U pitanju je dvoje ljudi koji su zajedno došli do zaključka da njihova veza nije održiva takva kakva je. I to je sve – rekao je Mark.

Što se tiče Džej Lo, ona je nedavno ispričala kako je bila na velikim mukama kada je shvatila da njihov trud da sačuvaju brak jednostavno ne vodi nikud.

- U pitanju je bila najteža odluka sa kojom sam ikada u životu morala da se suočim. Zaista sam želela da kao porodica budemo uspešni. To je bio moj naveći san i mnogo truda sam uložila na njegovo ispunjenje. Oboje smo radili na tome. Ponekad, stvari ne idu kako mi hoćemo i to je veoma tužno. Međutim, kada je ljubav u pitanju, ja ostajem večni optimista. Verujem u ljubav i ona predstavlja moj večni san – smatra Dženifer.

makonda-tracker