nije se nadao

U NJIHOV DOM STIGLI SU SOCIJALNI RADNICI ZBOG LUNINE IZJAVE: Andrej Atijas otkrio šta se desilo iza zatvorenih vrata!

1

Centar za socijalni rad odmah je odreagovao

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nakon što je Luna Đogani pričala o odnosu sa očuhom Andrejom Atijasom pred kamerama rijalitija,  na vrata njegovog doma je stigli su socijalni radnici. 

 

"Iskreno, bio sam baš iznenađen, ali ljudi su bili skroz normalni, kulturni, objasnili su mi da su došli da provere kakav odnos imam sa Ninom, da li je dobro." - počeo je priču.

 

"Sve to se desilo zato što je Luna imala u rijalitiju lapsus kada je rekla da sam je pipkao ili šta već. Posle se ispravila, ali džabe. Onda me je Gagijeva sestra napala u medijima, kao, ko zna šta radim Nini, digla se opšta frka." - dodao je Andrej.

 

foto: Damir Dervišagić

"Oni su sa Ninom nasamo popričali u sobi. Pitali su je kako je, da li je sve okej, da li postoji neki problem i otišli. Bili su jako pristojni, ali su po prijavi morali da dođu. Ustanovili su istinu, da Ninu, baš kao i Lunu, gledam kao svoju decu, kao Blankicu." - rekao je Andrej.

 

"Bolesno je šta je ispalo od tog lapsusa. Nađa je dobila od mene tužbu za klevetu, baš kao i Gagijev brat Hamid, odnosno Đole Đogani. Dobili su i po krivičnu prijavu." - zaključio je Atijas, koji je potom otišao sa Ninom u Hrvatsku, u Rovinj.

 

foto: Instagram Printscreen

 

makonda-tracker