Sanja Marinković vodi emisiju Bračni sudija na TV Pink

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Ljubiša

26-10-2011 23:48h
Sjajna emisjia sa sjajnom voditeljicom Sanjom Marinkovi, Pink ima pun pogodak, naravno što se tiče gledanosti... Bravo Sanja

Ljubiša

30-11-2011 00:54h
Drago mi je sto sam ucestvovao u vasoj misiji bracni sudija i kao "aljkavac" pobedio svoju zenu Sofiju, sa dva jedan i to glasovi normalnih, pripali meni. Sofija je za mene novo otkrice, nisam znao da ima dara za glumu, majstralno je odglumila dramu, nase svadje nisu bas tako dramatnicne kao sto je ona predstavila. Odlicna vasa konstatacija, da ja i Sofija dobro funkcionisemo.
Srdacan pozdrav, Ljubisa

ersan

21-12-2011 21:16h
bracni sudija

sasa prokic novinar

23-02-2012 11:23h
Ne razumemm kada se u emisiju dovedu sudije koje nikada nisu radile i daju sud o nekom dali treba da radi ili ne a isto tako treba biti nepristrasan i kao voditelj jer navijati za nekog u emisiji bas i nije profesionalno i stvara kod nas gledalaca odbojnost .Emisija kao emisija nije losa ali zadnja sa milicem i danijelom i slavicom je bila dno dna jer su u emisiji vredjani svi muski ,a niko od takozvanih sudija nije se zapitao kako je tim ljudima i koliko oni zaista zive rade a same sudije su veliki neradnici nikada nisu podvrnulu rukave i zaradili neki novac vec su to zaradili gde se nisu pomucili
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: