ISKRENA

O SUKOBU ANE NIKOLIĆ I NATAŠE BEKVALAC DOSTA SE SPEKULISALO: Pevačica otvoreno progovorila o svemu, ovo je PRAVA ISTINA

0

Nataša Bekvalac je preksinoć nastupila u jednom prestoničkom klubu, a pred kamerama emisije „deToxic“ progovorila je o sukobu sa koleginicom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, kako su panonska barbika i Ana Nikolić iste večeri zakazale nastupe nakon dvomesečne pauze uslovljene pandemijom korona virusa, pokrenula su se govorkanja da su njih dve želele da „odmere snage“ na terenu zbog navodnog ličnog animoziteta koji postoji među njima.

 

- Taman posla! Kad sam ja u pitanju, kad god čujete nešto tako, znajte da to nije istina zaista – istakla je Nataša uz širok osmeh.

 

Podsetimo, tokom dve decenije duge karijere, Bekvalčeva se često nalazila na „tapetu“ pojedinih koleginica, ali ona nikada nije odgovarala na prozivke. Bilo da su se na meti osuda nalazili njeni životni izbori ili muzika koju pravi, pevačica je uvek odbijala da govori o drugima, uz isticanje da „svačije reči i postupci govore o onome ko stoji iza njih“, te da je raspoložena da priča isključivo o sebi.

 

Osim toga, Nataša je najavila objavu novog albuma početkom jeseni, budući da je dvomesečnu pauzu od nastupa i druženja sa „sedmom silom“ iskoristila za preslušavanje melodija i biranje tekstova koji će se naći na njenom sedmom studijskom projektu

 

 

makonda-tracker