Inspektor Blaža testirao patike Useina Bolta

0
Beograd je u nedelju zahvaljujući brendu PUMA bio deo evropske promocije PUMA Fastest Day On Earth event, a posetioci TC Ušće su uz podršku Prljavog Inspektora Blaže mogli da testiraju svoju brzinu u PUMA FAAS patikama inspirisanim Jamajkom i najbržim čovekom

Povodom održavanja Atletskog mitinga u Južnoj Koreji na kome su Jamajčani u finalu trke na 100 metara osvojili zlatnu medalju, održan je niz manifestacija koje promovišu trčanje širom sveta, zahvaljujući brendu PUMA. Posetioci Ušće shopping centra su mogli da na trenutak dožive duh Jamajke, testirajući svoju brzinu i revoulcionarne FAAS PUMA patike. Podršku je pružio Prljavi Inspektor Blaža, koji je ohrabrivao i uveseljavao učesnike i posmatrače, a najbržima je PUMA dodelila specijalne medalje, majice i popuste u Sport Vision radnji.

- Cilj nam je da promovišemo zdrav način života i da pokažemo da svako može da učestvuje na atletskom mitingu, čak i dok obilazi šoping centar,  ali i predstavimo PUMA FAAS patike koje su osvojile niz nagrada zahvaljujući svojoj laganosti i udobnosti - poručio je Dejan Kodić u ime kompanije PUMA.

makonda-tracker