OTKRIO SVE SVOJE TAJNE

IMA I VAŽAN SAVET ZA VAS! Keba se neguje i radi na sebi više nego top modeli, a ovo su sve tajne njegove lepote

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Zorana

29-05-2020 11:58h
Volim kad se muskarci neguju i slazem se sa Kebom da je najbolja prirodna kozmetika.Ja svoje lice i vrat negujem prirodnom anti age kremom na bazi pcelinjeg otrova Magija pcele.Ako mogu biti slobodna da je preporucim Kebi,posto neguje svoj izgled.

Zlata

29-05-2020 12:06h
interesuje me madka koju Keba pravi,ali ga razumem sto nije rekao taj tajni sastojak.Koristim prirodne maske od voca ili povrca,najcesce krastavac.Od sestre sam dobila kremu koja odgovara mojim godinama,a prijala bi i Kebi.Krema se zove Magija pcele i nije mnogo skupa.Odlocna je.

Ja

29-05-2020 12:59h
O je kao lep!?!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: