ŽENE LUDE ZA OBOJICOM

JEDAN BOSILJČIĆ NIJE DOVOLJAN! Ovaj zgodni glumac iz serije „Igra sudbine” je brat jednog od najpoželjnijih Srba! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

mira

29-05-2020 14:55h
Još ja gledam kako se probi jedan netalentovani Ivan Bosiljčić? I sad vidim odgovor!
Loše mi je od veza i vezica u ovoj zemlji, zbog kojih ne može da ispliva kvalitet.
Slučajno skoro na televiziji vidim kako Bosiljčić recituje Desanku Maksimović, sprdnja! Ono je sramota! Bolje sam ja tu pesmu recitovala u srednjoj školi!
A treba da bude sramota i one koji iz ličnih interesa puštaju ovakve u struku. Da uzmu mesto nekome ko ima talenat, ali nema veze.

mira

31-05-2020 18:10h
@mira
Vi što lupate minuse, čitate li vi nešto od kvalitetne literature i slušate li kako prozu i stihove govore pravi glumci?

Snežana R.

02-06-2020 13:54h
@mira
što je po tebi talenat, pa ga Bosiljkić nema?!

mira

03-06-2020 01:53h
@Snežana R.
Gledajte prave glumce na delu, pa ćete videti koliko je Bosiljčić daleko od njih! Jednu pesmu koja je prilično jednostavna za recitovanje ne ume da iznese!
Za glumca je talenat moć trasformacije koju Bosiljčić nema ni u tragovima, samo bezlično deklamuje!

katerina.813

14-06-2020 11:16h
@mira
Bosiljcic je talent a to sto se tebi nesvidjaju njegove recitacije to je tvoj problem Danas je 21 vek i sve se promenilo od popularnosti kada si ti ucila D M. Ivan je jedan od kulturnih i skromnih glumaca koji je talentovan i koji radi sa svojim koreografima koji ga uce kako da promovise svoje recitacije ,Najlakse je biti bezobrazan i vulgaran covek ,ali on to nije Ziveo Ivane i puno uspeha u tvom radu i uopce u tvom zivotu
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: