PEVANJE MU NIJE BILA PRVA ŽELJA

MALO POZNATI DETALJI IZ ŽIVOTA DARKA LAZIĆA: U ovoj EVROPSKOJ zemlji završio je školu, a evo čime je želeo da se BAVI!

2

Kada se sa 17 godina pojavio u četvrtoj sezoni “Zvezde Granda” i raskošnim glasom zatresao prozore studija u Košutnjaku, svi su znali da je zvezda rođena.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Rođena 13. oktobra 1991. godine u Brestaču kod Pećinaca, a otkrivena dok još nije postao punoletan.

 

Darko Lazić osnovnu školu završio je u Holandiji, gde je živeo više od osam godina, a onda je odlučio da izuči frizerski zanat i radi drugima “o glavi”, ali će se mnogo godine kasnije ispostaviti da će ponajviše raditi o svojoj.


Tih i povučen tokom takmičenja, Darko je vrlo šturo odgovarao na pitanja novinara i žirija. Publika ga je zavolela kao finog i vaspitanog dečka koji dolazi iz porodičnog okruženja. Njegov talenat ni jednog trenutka nije bio upitan.

 

foto: Youtube Printscreen

Salve pohvala, aplauza i predviđanja blistave muzičke karijere stizale su sa svih strana.

 

To se i ostvarilo 2009. godine kada je sa osvojenih 400.000 SMS glasova ostavio sve ostale učesnike daleko iza sebe i postao nova Zvezda Granda. Ubrzo je postao najtraženiji među uveliko afirmisanim pevačima i skoro da nije bilo dana tokom nedelje da nije nastupao. U dijaspori su ga obožavali, kitili novčanica pored već visoko plaćenog honorara za dolazak.

 

Oženio se koleginicom Anom Sević sa kojom je dobio ćerku, i sve je delovalo kao kraj bajke koja će tako trajati zauvek. Ali...

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker