Nina Seničar oduševila Jelen kampere

0
Završetak Jelen kampa, prvog kampa za ljubitelje Jelen Piva u Srbiji, obeležilo je učešće Nine Seničar koja se odlično pokazala u ulozi instruktorke

Zajedno sa 30 odabranih kampera Nina Seničar je trećeg dana kampa učestvovala u slobodnom penjanju, paintball-u i streličarstvu! Osim savršenim izgledom, Jelen kampere je oduševila i odličnom fizičkom spremom, veštinom i preciznošću.

- Jelen kamp je fenomenalan. Sve je super, pre svega što smo u prirodi, što je divno vreme, jako puno pozitivne energije. Danas sam imala prilike da se oprobam u mnogim aktivnostima sa kojima se do sada nisam susretala, a posebno mi je drago što sam to uradila uz podršku ovih divnih mladih ljudi.

Svi su fenomenalno raspoloženi i verujem da je ovo odlično iskustvo za njih. Ja bih se prva prijavila za Jelen kamp. Sa ovakvim vidom zabave se nikada do sada nisam srela, ni u Italiji, ni na drugim mestima koje sam imala priliku da posetim. Jednom rečju, ja sam oduševljena! - najavila je Nina Seničar pred dolazak u Jelen kamp.

Surovo dobra zabava nastavljena je večernjim provodom pored bazena koji je protekao u znaku nadmetanja u karaokama čime je ujedno i završen Jelen kamp.

Prvi Jelen kamp obeležen je nezaboravnom avanturom, druženjem i novim prijateljstvima. Ovo iskustvo za pamćenje spojilo je mlade ljude iz cele Srbije - Beograda, Novog Sada, Niša, Pančeva, Loznice, Užica, Subotice, Kule, Čačka, Lazarevca, Zrenjanina i drugih gradova.

Sjajnom letnjem provodu u prelepom ambijentu Country Club-a Babe doprineli su i Nindža ratnici, voditelji TV Prva koji su pratili kampere u svim akcijama. Uvek raspoloženi za dobar provod, na duhovit način, bili su desna ruka kampera: u Avantura Parku, u večernjim provodima, na svirkama Makao benda, na dnevnim žurkama pored bazena uz kompletan Spa program, kao i prilikom pakovanja i ispraćaja do sledećeg susreta.

Više informacija možete naći na sajtu www.jelenkamp.rs.

 

 

makonda-tracker