pre nego što je postala pevačica

SVAKI DAN JE PLAČUĆI IŠLA NA POSAO: Malo je poznato čime se Ana Sević NEKADA bavila, evo zašto je bila NESREĆNA DO SRŽI!

1

Pevačica je priznala da je bila izuzetno nezadovoljna, ali sve se promenilo kad je počela da se bavi pevanjem.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić


Ana Sević jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji "Magazin In" otkrila detalj iz svoje privatnosti koji je do tog momenta javnosti bio potpuno nepoznat.

 

Naime, Ana je tom prilikom otkrila kojim se poslom bavila pre nego što je počela da peva, priznavši da nije bila nimalo srećna, već je živela u nezadovoljstvu.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImage

- Ja najviše volim prvo da se dogovorim sama sa sobom, jer zaista ne volim da sebe dovodim u situaciju u kojoj ću sutra reći "ti si mi kriva za nešto što sam uradila" i zaista volim da sama izaberem pravi put. Stalo mi je do mišljenja moje mame, bake i partnera. Ja sam 5 godina radila kancelarijski posao, radila sam u jednoj firmi. Svaki dan sam plačući išla na posao - rekla je Ana i nastavila:

 

- Imala sam fantastičnu platu i fantastično vreme, ali sam bila nesrećna do srži. Komentar moje bake je bio "ćuti, plaćen ti je porez i doprinosi". Ja sam krišom otišla na audiciju, krišom sam otišla na časove pevanja kod Aleksandre Radović, samo ih dovela na svršen čin, i od tog trenutka sam srećna - završila je svoju ispovest Ana.


 

 

makonda-tracker