NEKAD I SAD

BILA JE JOŠ U GIMNAZIJI KADA JE LJUBIŠA SAMARDŽIĆ ODABRAO BAŠ NJU: Proslavila ju je uloga NATAŠE, a ovako izgleda DANAS!

4

Lovci na talente uočili su ovu riđokosu lepoticu, te je baš ona u moru devojčica odabrana za ovu ulogu.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Svi koji ste gledali film "Nataša", našeg reditelja i glumca Ljubiše Samardžića sigurno se sećate glumice Tijane Kondić, koja je tumačila glavnu ulogu.

 

Film koji priča priču buntovne ćerke koja pokušava da razotkrije ko joj je ubio oca koji je bio policajac doživeo je pravi uspeh 2001. godine, a isti je bio polazna tačka za Tijaninu glumačku karijeru.

 

Kada je Samardžić tražio devojčicu koja bi tumačila Natašu, Tijana je bila još u gimnaziji. Lovci na talente uočili su ovu riđokosu lepoticu, te je baš ona u moru devojčica odabrana za ovu ulogu.

 

Tijana u filmu glumi sedamnaestogodišnjakinju koja po svaku cenu želi da sazna ko je ubIo njenog oca, koji je bio policijski inspektor i kreće u dečju osvetu.

 

foto: Youtube Printscreen

Ne znajući na koju stranu da se opredeli, u dilemi između ljubavi prema Marku, oženjenom prodavcu iz knjižare (koga glumi Nikola Đuričko), i neplanirane zaštite koju joj nudi Markov drug Kiza, okoreli kriminalac, ona sve više tone.

 

Film je doživeo veliki uspeh, a Tijana je osvojila brojne nagrade, od kojih se posebno izdvaja „Zlatna arena“ za najbolju žensku ulogu koju je dobila u Puli.

 

Nastavak i fotografije na sledećoj strani...

makonda-tracker