Sergej Ćetković: Sva ljubav sveta za malu Lolu

5
Pop pevač Sergej Ćetković leto provodi uživajući u društvu svojih najmilijih dama, supruge Kristine i njihove usvojene ćerkice Lole, kojoj ponosni roditelji svaki dan pretvaraju u bajku
foto: Story press
foto: Story press

Pop pevač Sergej Ćetković (35) više od godinu dana proživljava najlepše trenutke u životu, pošto je sa svojom suprugom Kristinom (34) nakon dvanaest godina braka usvojio malenu devojčicu iz Doma za nezbrinutu decu Mladost u Bijeloj, kojoj su dali ime Lola (1,5). Skladni par koji se pre sedam godina iz Podgorice preselio u Beograd, potpuno je posvećen svojoj mezimici.

Svaki slobodan trenutak koriste za šetnje po prirodi ili posete dečijim igraonicama i prodavnicama, pa su tako nedavno uživali u kupovini  igračaka sa Lolom. Kristina i Sergej svojoj naslednici svakodnevno priređuju najrazličitija iznenađenja i trude se da pažljivo i daleko od javnosti grade svoje porodično gnezdo, ne dozvoljavajući da bilo šta naruši njihov mir i spokoj. Srećni supružnici tvrde da ih je ćerka promenila i oplemenila njihov brak.

- Lola je učinila da još više zavolimo jedno drugo, povezala nas sa još bezbroj tankih niti koje vas učine srećnijima i jačima. Vreme zaista brzo prolazi i zato ne želim da propustim nijedan dan njenog odrastanja. Koristimo svaki slobodan i sunčan dan za malu šetnju po prirodi - ne krije Sergej male porodične rituale, ali ni to da se ni u jednom trenutku nije plašio kakav će biti kao otac.

- Nisam imao strah od roditeljstva, a nemam ga ni sad. Mislim da ne postoji ništa lepše što te može više ispuniti i učiniti boljim čovekom. Ne bih mogao sebi da dam bilo kakvu ocenu o tome kakav sam otac. Trudim se da budem i biću najbolji tata na svetu. Voleo bih da Lolu, baš kao što su to činili i moji roditelji sa mnom, naučim da poštuje ljude i brine o njima. Trudiću se sa svojom suprugom da naša ćerka iz porodičnog doma na prvom mestu ponese kućno vaspitanje - ističe pevač koji je potpuno posvećen svojim najdražim damama i s ponosom tvrdi da mu je supruga Kristina najveća i najznačajnija podrška u životu.

- Sav svoj uspeh dugujem Kristini. Od prvog dana verovala je u to što radim i bila moja najveća podrška. Uvek me iznova osvaja svojim pogledom, dobrotom i čistom dušom. Svaki dan me kupi za još dva života. Ona je moja srodna duša, žena bez koje ne mogu da zamislim svoj život. Ne sputavamo jedno drugo ni u čemu i trudimo se da ne štedimo ni ljubav ni emocije kada je reč o našem braku - ponosan je na svoj brak miljenik pripadnica nežnijeg pola.

Danilo Mašojević

makonda-tracker