OTVORENO O SVEMU

"TO JE NJIHOVA ŽELJA KOJU SAM JA ISPOŠTOVALA": Dragana Mirković progovorila o DECI i otkrila DETALJE iz privatnog života

0

Folk zvezda Dragana Mirković godinama živi na relaciji Srbija-Austrija, a u prestonicu često dolazi zbog poslovnih obaveza, ali i da bi se družila s koleginicama i prijateljima.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Dragana je otkrila kako joj je pošlo za rukom da skoro 20 godina živi u harmoniji sa suprugom Tonijem Bijelićem, šta joj ćerka Manuela i sin Marko zameraju, ali i kako izgledaju njena druženja s holivudskim facama.

 

Poznata pevačica je ispričala koliko puta dolazi u Beograd, pa otkrila šta joj najviše smeta kad putuje na daleke destinacije:

 

- Ubija me džetleg kada idem na daleke destinacije, ali za Beograd iz Beča put traje kratko, pa mi ne smeta. Još mi nije muka od putovanja jer dajem sve od sebe, ali život u avionu nije nimalo jednostavan - kratka je bila pevačica.

 

Dragana otkrila kako se fanovi ponašaju prema njoj, pa se osvrnula na odnos sa holivudskim zvezdama:

 

- Pa najviše me napadaju i jure na Balkanu, ali kada se pojavim i u Americi i kada me vide s poznatim facama, onda shvate da sam i ja neko poznat, pa me i tamo jure i fotkaju, mada mnogo manje nego u Srbiji - rekla je Dragana pa dodala:

 

- Ljudi mi stalno prilaze i osećam da su pozitivni prema meni. Shvataju me kao otvorenu osobu koja svoj život bez blama pokazuje svima. Sve što imam stekla sam pošteno i zbog toga ništa ne krijem. Moji fanovi stalno traže da im pokazujem s kim se družim i gde putujem. Nisam primetila da su uobražene, da odmeravaju ko je šta obukao, koliko ko para ima. Međutim, ako to rade, onda to baš dobro kriju. Atmosfera kada sam u njihovom društvu uvek je pozitivna i svi su nasmejani - ispričala je folkerka.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker