icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

NE ODUSTAJU

BORBA TRAJE OTKAKO SU SE RAZVELI: Rat između Jelene i Alberta Nađa se NASTAVLJA, evo kakvu odluku je OVOG PUTA doneo SUD

Podeli:

Borba između bivših supružnika Jelene i Alberta Nađ se nastavlja.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Kako Kurir saznaje, Viši sud u Beogradu oborio je presudu kojom je Treći osnovni sud oslobodio bivšeg sportistu za neplaćanje alimentacije i izdržavanje.

 

Proces je trajao dve godine, a završio se u oktobru. Konačna odluka suda bila je da nekadašnji fudbalski as ne mora bivšoj supruzi da isplati zaostale rate u iznosu od 34.000 evra. Jelena se žalila Višem sudu, koji je oborio presudu Trećeg osnovnog suda i postupak vratio na početak.

 

Ovim povodom novinari Kurira pozvali su Nađovu, koja je ovoga puta zadovoljna sudskom odlukom.

 

- Pre svega mi je trebalo dva dana da dođem sebi i shvatim da je istina da je sud oborio presudu. Eto, kad je sudija prošle godine doneo presudu u korist mog bivšeg muža, on je odmah objavio tu vest, a sad, kad je ta presuda oborena, vidim da se nigde ne izjašnjava, znači da sad ne zna kud bi sam sa sobom. Ja sam zadovoljna i srećna, jer ima nade da pravda i istina pobede - kaže Jelena i dodaje da će proces terati do kraja.

 

- Videćemo kako će sada postupati sudija, s obzirom na to da je isti čovek u pitanju. Viši sud je bez razmišljanja ukinuo oslobađajuću presudu zbog toga što nije bilo dokaza za presudu, već je ona bila doneta na osnovu sudijinog mišljenja, i vratio postupak na početak. Jedva sam preživela taj period, nadala sam se ovakvom ishodu jer su dokazi na strani moje dece, za koju se i borim. Ali i pored toga, strepela jer znam sve cake u sudstvu i pribojavala sam se kakva će odluka biti. Na kraju su ipak ispali savesni. Važno mi je da je ta presuda ništavna i verujem da sud ne može da se više igra, jer ja ću ići do Strazbura - kaže Jelena.

 

Jelena i Nađ su na ratnoj nozi od razvoda, iako imaju troje dece. Pored borbe za alimentaciju, Jelena je Nađa optužila da ju je tukao tokom prve trudnoće. Rekla je i da je jednom prilikom Albert pokušao da je čak i siluje pred sinom, koji je tom prilikom pokušao da je zaštiti.


Zanimljivo je da se posle razvoda od Jelene Nađ oženio dizajnerkom Mirnom, od koje se potom razveo, da bi se ubrzo ponovo venčali. Nisu dugo bili razdvojeni - razveli su se u martu 2017, a opet sklopili brak krajem oktobra iste godine. Mirna, koja je sa bivšim fudbalerom dobila ćerku, sve vreme je tvrdila da njen suprug nije nasilan i da su optužbe njene prethodnice lažne.

 

 

Inicijalizacija u toku...