otvoreno o svemu

MNOGI SMATRAJU DA ŽIVI KAO U BAJCI, A OVO JE PRAVA ISTINA: Naša manekenka udala se za ARAPINA i ovako izgleda njen ŽIVOT

4

Modela Aniku Božić Al-Saraj domaći mediji nazivaju bogatom Srpkinjom koja živi u raju. Udajom za Palestinca Jusufa Al-Saraja skreće ogromnu pažnju javnosti.

foto: Printscreen/Instagram
foto: Printscreen/Instagram

Svaki njen korak se prati na društvenim mrežama, a modni znalci njene modne kombinacije ocenjuju najvišim ocenama. Ona sada otkriva da li je sve tako bajkovito kao što izgleda.

 

- Kao na to da su javnom mnjenju uvek potrebni novi junaci, neko koga će da vole, mrze, potrebne su bajke, prinčevi, priceze, potreban je momenat poistovećivanja, ali i momenat nedostižnog... Ja sam samo jedan od junaka u bajkama koje mediji serviraju konzumentima. Deo programa hleba i igara. Zavisi ko predstavlja moj život galmuroznim i gde. Hajde da budemo realni i zapitamo se kada smo poslednji put pustili u etar sliku koja dokumentuje naš boravak u biblioteci ili usisavanje kuće? – izjavila je Anika, a onda otkrila kako se upoznala sa svojim sadašnjim suprugom Jusufom Al-Sarajem i otkrila koje je njegovo pravo poreklo, jer se u medijima spekulisalo da je princ i šeik.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker