Novak Đoković i Jelena Ristić: Život udvoje na francuskoj obali

3
Prvi teniser sveta Novak Đoković i njegova devojka Jelena Ristić nedavno su otpočeli zajednički život u Monte Karlu, a kako Story ekskluzivno saznaje, planirali su da se venčaju na jesen u Srbiji
foto: Profimedia, Vladimir Šporčić, Luka Šarac
foto: Profimedia, Vladimir Šporčić, Luka Šarac

Srpski teniser Novak Đoković (24) poslednja dva meseca proživljava najlepši period u svom životu. Na turniru u Montrealu, gde je prvi put eliminisao svoje najveće protivnike i Rodžera Federera i Rafaela Nadala, prvi put je zaigrao kao najbolji na svetu. Posle trijumfa na najprestižnijem teniskom turniru, Vimbldonu, Novak se zaputio na jednomesečni odmor koji je uglavnom provodio u Francuskoj.

Uživao je na Azurnoj obali, ali je posetio svoj omiljeni grad Ez na jugu zemlje vina i sira koji je njegova česta destinacija. Sve vreme društvo mu je pravila voljena devojka Jelene Ristić (25) od koje se veoma retko razdvaja, zbog čega se sve češće spekuliše kako će se njih dvoje uskoro zaputiti pred oltar. I mada ni Jelena ni Novak nisu želeli da potvrde tvrdnje domaćih i svetskih medija o tome kako posle pola decenije iskrene ljubavi uskoro planiraju venčanje, kako Story ekskluzivno saznaje, to će se definitivno i desiti u septembru ove godine. Naime, srpski princ belog sporta i njegova draga nameravaju da sklope brak u Srbiji i to u periodu održavanja Dejvis kupa. Tome u prilog govori i informacija da su teniser i njegova izabranica nedavno otpočeli zajednički život u svom stanu u Monte Karlu. Iako tokom godine retko mogu da se skrase zajedno na jednom mestu zbog Đokovićevih stalnih putovanja na turnire širom sveta, zaljubljeni partneri rešili su da ovaj mondenski grad izaberu za svoju oazu ljubavi, pa su zajednički dom opremali u dogovoru birajući najlepše detalje koji će im oplemenili životni prostor.

- Nemamo baš mnogo vremena za susrete zbog svih obaveza, ali uvek pronađemo način da se vidimo, bar nakratko. Nekada se sretnemo i u Beogradu, ali zbog svih priča koje nas prate, trudimo se da viđanja u prestonici svedemo na minimum. U inostranstvu nema toliko medijske buke, mnogo smo mirniji i opušteniji i možemo da se posvetimo jedno drugom. Kada je Jelena počela da se zabavlja sa mnom, ljudi me nisu toliko primećivali. Tada joj je bilo mnogo lakše, a sada se situacija potpuno promenila - izjavio je prvi reket sveta svojevremeno u intervju za magazin Story otkrivajući da se on i njegova izabranica ipak fenomenalno nose sa medijskim pritiskom kome su izloženi.

I sam Novak pre nekoliko meseci otkrio je kako smatra da je njegovom protivniku sa terena i nekadašnjem prvom teniseru sveta Rodžeru Federeru stabilnost u emotivnom životu znatno doprinela u karijeri, i diskretno naglasio da u Jeleni vidi svoju idealnu partnerku za ceo život.

makonda-tracker