Segej Ćetković na turneji u Crnoj Gori

0
U prestižnom podgoričkom klubu Buda bar poznati kantautor Sergej Ćetković sa svojim producentima održao je pred brojnim novinarima konferenciju za medije na kojoj je najavio da će u okviru svoje velike regionalne turneje održati tri koncerta u Crnoj Gori

Sergej Ćetković je otkrio da mu je žao što češće ne priređuje koncerte u Crnoj Gori, ali da se raduje predstojećim druženjima sa svojim obožavateljima.

- Posle duže vremena u prilici sam da se ponovo poklonim publici u Podgorici , Baru  i Nikšiću. Koncerti  u Crnoj Gori su deo regionalne turneje i zaista se radujem i jedva čekam da se sretnem sa brojnim  fanovima koji su mi i na neki način i zamerili što dugo nisam priredio koncert u mojoj rodnoj zemlji. Moja je obaveza je utoliko veća jer nastupam pred brojnim poznanicima, prijateljima, drugovima iz djetinjstva - rekao je u dahu Sergej i dodao da u Podgorici nema zatvorenih prostora pa je njegov menadžment bio prinuđen da sve organizije na gradskom  stadionu malih sportova.

Produkcija i sve brige o tome kako će izgledati koncerti biće na neki  način rimejk onih koncerata koji su se tokom prošle godine videli u Srbiji, posebno u beogradskoj Areni, objasnio je Sergejev producent Dragan Popović.

Na brojna pitanja novinara kojih je ovaj put bilo nezapamćeno za podgoričke prilike Sergej je odgovara strpljivo i sa osmehom.

- Zaista nisam očekivao ovoliko interesovanje i zahvalan sam na pozornosti  koju izaziva ono što ja radim – dodao je Segej i rekao da će biti gostiju, ali nece reći njihova imena jer su u pitanju gosti iznenađenja.

 

makonda-tracker