Džim Keri: Ema Stoun, oženio bih te!

0
Četrdesetdevetogodišnji glumac Džim Keri uputio je romantičnu poruku dvadeset sedam godina mlađoj koleginici Emi Stoun putem video bloga

Komičar Džim Keri na svom zvaničnom sajtu otvoreno je priznao da mu se veoma dopada mlada filmska zvezda u usponu, seksepilna Ema Stoun.

- Ema, ti si predivna u svakom smislu. Ne samo da si lepa, već pametna i krajnje dobrodušna. Da sam koju godinu mlađi, oženio bih se s tobom. Imali bismo bucmastu pegavu dečicu. Smejali bismo se po ceo dan, išli na kampovanje i igrali jamb. Uz vatru bismo pričali strašne priče. Svaki dan bih, do kraja svog života, zahvaljivao Bogu što sam u za tebe odgovarajućem uzrastu. Međutim ja to nisam, imam četrdeset devet godina. Lice mi je izborano, provuče se po i koja seda u mojoj bradi, a kad hoću da piškim, potrebno mi je mnogo više vremena da to obavim. Bilo kako bilo, samo bih želeo da znaš kako se osećam. Ti si jedna veoma posebna žena i želim ti da ne silaziš sa puta ka uspehu i da se ostvariš kao umetnik. No, najviše od svega ti želim ljubav i da uvek budeš zadovoljna – poručio je simpatični Keri koji je singl otkako je u aprilu prošle godine raskinuo petogodišnju vezu sa nekadašnjom Plejbojevom zečicom Dženi Mekarti.

makonda-tracker