otvoreno

"DOŠAO JE U SVOM NAJGOREM ODELU, NIJE RASIPNIK..." Miloš Timotijević ispričao svoje iskustvo sa svetom Holivuda

0

Za ove glumce imao je samo reči hvale

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Miloš Timotijević bio je gost Jovane Joksimović u "Novom jutru", gde je, između ostalog, govorio o tome koje svetski poznate glumce je upoznao. Neki od njih su Morgan Frimen. Tom Henks, Kolin Farel, ali posebno mu je u sećanju ostao Bred Pit.

 

Za ovog slavnog zavodnika kaže da je i te kako skroman. Timotijević je sa Pitom igrao u filmu "U zemlji krvi i meda", a izjavio je da je njegova uloga bila "mizerna". Ipak, za Pita je imao samo lepe reči.

 

foto: Profimedia

 

" Kad smo imali premijeru filma u Njujorku, on je došao u svom najgorem odelu da ne bi privlačio pažnju na sebe. Nije on neki rasipnik, sećam se da je nosio neki telefon sa naprslim ekranom. Jedan normalan i opušten čovek", ispričao je Jovani Miloš.

 

"On je porodičan i patrijarhalno vaspitan čovek.. Bred je vrlo skroman, on je od onih ljudi koje ne primetiš da su ušli u prostoriju, nosi kačket i stalno se krije", otkrio je Timotijević.

 

foto: Profimedia

 

Imao je pohvale i za Morgana Frimena:

 

"On je čovek iz Misurija, jako skroman, uvek nosi kačkete, ne voli novinare, ne voli tabloide. Bio sam skroz iznenađen načinom na koji se ponaša, ali su velike zvezde uvek takve", kazao je glumac.

 

 

makonda-tracker