Jelena Veljača: Ne znam da li sam dovoljno dobra supruga

0
Glumica i scenaristkinja Jelena Veljača leto provodi u montaži, gde radi na novoj seriji Larin izbor, a kako je većinu vremena posvećena poslu, lepa plavuša priznaje da se ponekad zapita usklađuje li dobro privatni i poslovni život.

Uprkos pretrpanom rasporedu, Jelena Veljača uvek gleda da pronađe vreme za svog supruga Janka Popovića Volarića.

- Pomaže što radimo slične poslove, pa imamo razumevanja za radni dan koji se oduži unedogled, noćna snimanja, ljubavne scene. Uspeli smo ovog leta uhvatiti nedelju dana, bili smo na Hvaru i u Dubrovniku i bilo nam je divno - otkrila je Jelena za magazin Extra.

Iako je u srećnom braku, Jelena još uvek ne razmišlja o majčinstvu, temi o kojoj ionako ne voli previše da govori.

- Mislim da svaka žena oseti kada je došlo vreme za to. Ja se još uvek ne osećam spremnom za taj korak - iskrena je Veljača, kojoj sve teže uspeva da uskladi privatan život i karijeru.

- Najgore je osećanje griže savesti koji te prati na putu između privatnog i poslovnog. Jesam li dovoljno dobra žena jer nisam skuvala ručak, kći jer se nisam javila, poslovna saradnica jer nisam odradila maksimum koji sam mogla. Dok sam posvećena porodici, razmišljam šta propuštam na poslu, a dok sedim u montaži, razmišljam da bi trebalo u tom trenutku da budem svog supruga, roditelje ili baku, s kojom više nemam baš sve vreme na ovom svetu – ispovedila je svoje brige ova vredna dama.

makonda-tracker