Petar Kralj i Milena Dravić snimaju prvu urbanu bajku

0
U toku je snimanje filma Sistem, reditelja Momčila Preradovića, poslednja klapa planirana je za kraj septembra 2011. godine, a premijera filma očekuje se početkom 2012.

Veliki broj poznatih glumaca nosi glavne uloge u komediji Sistem. Posle filma Zabranjena ljubav, reditelj i scenarista Momčilo Preradović nastavlja saradnju sa glumcem Milanom Veljkovićem koji tumači lik Semestra. Drugu glavnu ulogu u filmu nosi Miloš Vlalukin, u ulozi Kvartala. U filmu još glume i Nikola Kojo, Nenad Nenadović, Darko Stanojević, Dragan Vujić-Vujke, Petar Kralj, Tihomir Stanić, Aleksandar Kanjevac, Dragomir Čumić, Milan Marić, Milorad Mandić- Manda, Branko Bojović, Nenad Bekvalac i mnogi drugi. U ženskim ulogama našle su se: Milena Dravić, Nada Macanković, Jelena Helc, Tijana Kondić, Nataša Kostić...

Radnja filma govori o dva najbolja prijatelja sa Dorćola, Semestru i Kvartalu. Pored svakodnevnog dangubljenja sa prijateljima iz kraja, pokušavaju da pronađu način da dođu do brzog i lakog novca koji bi im promenio život iz korena. Semestar, inače student filozofije koji jako dobro poznaje računare, sticajem okolnosti sa svojim najboljim prijateljem ulazi u jedan oblik multilevela. Ubrzo Semestar i Kvartal počinju da smišljaju način da prevarom prevare prevaranta i da ceo sistem prevare u kom se nalaze preokrenu u svoju korist. U nastojenju da svoj plan sprovedu u delo, prolaze kroz niz komičnih situacija koje radnju filma vode do neočekivanog obrta. 

makonda-tracker